• December 5, 2021

Mesi već negoduje u PSŽ-u, naljutio se na Poketina zbog izmene, nije mu ni ruku pružio

Argentinac nije želeo napolje

Argentinac Lionel Mesi neće po dobrom pamtiti svoj individualni doprinos na debiju pred domaćim navijačima u Parizu protiv Liona. Niti je dao gol, niti je asistirao, doduše pogodio je stativu iz slobodnog udarca, a na kraju ga je Poketino i zamenio, jer je tražio druge opcije da pritisne odbranu gostiju.

Hakimi je ušao umesto Mesija, što se ovome nije nimalo dopalo, toliko da nije ni pružio ruku zemljaku na klupi prilikom prolaska pored njega. Samo mrki pogled koji kao da pita Poketina “zašto si me izveo?”.

Trener Parižana je u prazno samo zamahnuo rukom da se pozdravi sa Mesijem, tražio mu je pogled, no nije dobio reakciju sa druge strane.

Parižani su na kraju slavili 2:1 golom Ikardija u nadoknadi vremena, međutim Mesijeva još jedna neubedljiva igra ostaje da lebdi kao glavni utisak i posle ove utakmice.

Poketino je posle meča objasnio da je Mesija izveo preventivno, da ga sačuva od povrede.

Odlučili smo da izvedemo Mesija zbog moguće povrede u budućnosti. Dolaze nam važne utakmice i moramo da ga čuvamo. Moramo donositi odluke koje su u interesu ekipe. Svi znaju da mi imamo sjajne igrače, i moramo donositi odluke. Nekad one mogu biti atraktivne, nekad manje – objasnio je Poketino.

leo mesi

Foto: Tanjug/Ap

leo mesi

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 19. septembar

Read Next

DEČAK (16) IZNENADA PREMINUO NA ADI CIGANLIJI – Beograduživo.rs