• February 28, 2024

Mašna je najpopularniji aksesoar sezone: Otkrivamo 6 načina da nosite ovaj modni detalj – od glave do pete

Kako nositi mašne u kosi, ali i kao deo modnih autfita? Influenserke nam pokazuju najrazličitije odevne kombinacije, u kojima je sva pažnja usmerena na ovaj ženstven aksesoar, koji podiže baš svaki stajling – a na vama je samo da “prepišete”. 

Mašne su proglašene najpopularnijim aksesoarom, koji je ove sezone doslovno osvojio društvene mreže. Tako smo na Instagramu i TikToku mogli da vidimo raznovrsne, kreativne stajlinge, u kojima je stavljen poseban akcenat na ovaj romantičan detalj. Dakle, najobičnije pantalone ili košulja mogu da dobiju potpuno novi izgled zahvaljujući upečatljivim mašnama, najrazličitijih oblika i boja.

Pored autfita, “it “dame su nam pokazale i kako da stilizujemo kosu. Visoki rep i punđa se mogu ukrasiti šnalama i trakama, koje su optočene satenskim mašnama.

Zato, ako vam je potrebna inspiracija, mi vam donosimo predlog kako da, od glave do pete, nosite mašne i izgledate stajliš.

Kako nositi mašne od glave do pete: 6 ideja za upečatljiv modni stajling

Polupodignuta kosa

Polupodignuta kosa se smatra najlakšom frizurom za stilizovanje, koja uvek izgleda uglađeno! Podignite rep od pola kose, a ostatak dobro raščešljajte i ukrasite velikom mašnom. Na ovaj način ste sklonili kosu sa lica, a ujedno i postigli vrlo šik izgled. 

Pletenice vezane mašnama

Ako želite da osvežite svoj izgled i isprobate nešto drugačije, očešljajte dve pletenice i ukrasite ih mašnama, koje ćete vezati na krajeve kose. Možete izabrati boju po želji, a imajte u vidu da ova frizura odlično izgleda sa rolkom.

@alysialoo Love the ribbons in hair trend🎀✨👼🏼 #ribbonhairstyle #hairtutorial #hairstyle #hair #hairtok #braidstutorial ♬ fashion killa – ✿

Farmerice sa mašnama

Mašne možete vezati i za gajke od kaiša – i na najjednostavniji način ćete postići nonšalantan, girly autfit, koji će baš svi primetiti. Ako želite, možete čak da zašijete mašne na zadnjim džepovima farmerica.

@brookeavery333 Bow everything #ribbonstyle #ribbonjeans #bowjeans #addingbowstoeverything #ribbonshowercurtain #loveshackfancybowjeans #ribbonjeansdiy #ribbonhairtrend #hairwithribbons #outfitideas #falloutfitinspo #girlyoutfitinspo #feminineoutfitinspo ♬ Cooler Than Me by Mike Posner sped up – music 🎧

Rep sa mašnom

Nikada nemojte potceniti rep: ova jednostavna frizura je savršena za bad hair dane, jer će zakamuflirati nesavršen izgled kose. Uz moćan aksesoar može izgledati i veoma atraktivno, te probajte da zavežete rep, a zatim dodate šnalu ili traku sa mašnom.

Čizme sa mašnom

Iako zvuči pomalo neočekivano, TikTok influenserke su nam pokazale da je moguće ukrasiti čizme mašnama. Zapravo, na bilo koji model obuće, koji ima slobodnu gajku, možete postaviti ovaj trendi ukras. Sve što je potrebno je da isečete deo satenske trake, a zatim da ga vežete i dobro pričvrstite za čizme.

&nbsp

@megarroni In my pink era again 🤭🎀 Obsessed would be an understatement. #pinkbows #addingbowstoeverything #addingbowstouggs #bowsonuggs #uggs #uggboots #miniuggs #fallstyleinspo #fallfashiontrends #styleinspo #pinkcore #pinkaesthetic #balletcore @UGG® ♬ original sound – Ibiza Records

Slušalice sa mašnama

Bez slušalica ne izlazimo nigde! Posebno volimo over ear modele sa velikim jastučićima, koje se nose preko ušiju, jer nam pružaju vrhunsku udobnost. Ako i vi imate ovakve slušalice, dobro je znati da ih možete dekorisati mašnama. Potrebno je da prethodno isečene trake pažljivo zavežete iznad jastučića i dobili ste kul aksesoar.

&nbsp

@celynhaf easy headphone bows 🎀 #fyp #coquette #coquetteaesthetic #diy #ribbons ♬ Henna Timar – ⭐️
Pročitajte i ovo: Cvetni ženski parfemi: Zavodljivi mirisi koje možete pronaći u domaćoj ponudi

Naslovna fotografija: pinterest.com/bloglovin
Kristina Page

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

HAPŠENJA ZBOG FILMA “NEDELJA” O DŽEJU RAMADANOVSKOM – Beograduživo.rs

Read Next

WDA 2023 talks: Dragana Dukuljev