MASER, A OPERISAO KAO HIRURG U BEOGRADU – ZATVORENA KLINIKA NA TERAZIJAMA – Beograduživo.rs

MASER, A OPERISAO KAO HIRURG U BEOGRADU – Klinika u samom centru grada, na Terazijama, juče 13. maja je zaključana, nakon pet godina rada, jer je u njoj klijente operisao lažni plastični hirurg, inače po struci maser, a vlasnik iste koji se predstavljao kao estetski hirurg je nestao.

Veći broj nezadovoljnih žena se požalio inspekciji, nakon čega se saznalo da je lažni hirurg u stvari maser, da ima 23 godine i da mu je u ovom poslu pomagala majka, koja je po zanimanju cvećarka, prenosi RTS. Kako su pacijenti sami naveli, nakon intervencija koje su obavili u ovoj klinici su otpadali delovi usana, ostajali krateri po licu, rane i podlivi.

Nezadovoljni pacijenti i klijenti ove klinike takođe navode da su lekari koji su sa njim radili imali licence, ali nije poznato da li su i oni prevareni ili su svesno bili deo obmane.

Iz Lekarske komore, na čijem se sajtu mogu naći imena svih registrovanih lekara i ordinacija, navode da lekar sa ovim imenom i prezimenom ne postoji. Oni takođe napominju da treba obratiti pažnju i na godine onoga koji se predstavlja kao lekar. Specijalizacija i praksa traju dugo, pa je izvesno da onaj ko vas operiše ne može imati 23 godine jer bi to značilo da je svoju specijalnost stekao već u osamnaestoj.

Najnovije vesti:

Izvor: RTS, Nova.rs

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

GRČKA OTVORILA GRANIČNI PRELAZ, PROŠLO 50 AUTOMOBILA, A ONDA – RAMPA – Beograduživo.rs

Read Next

UGOSTITELJI NAJAVLJUJU ŽURKE I OTVARANJA, A ŠTA KAŽE KRIZNI ŠTAB? – Beograduživo.rs