Mars u Biku donosi sporost i opuštanje – WANNABE MAGAZINE

Mars, planeta ambicije i želje, izašla je iz okrilja vatrenog Ovna i ušla u hladni znak Bika, gde ostaje do 20. avgusta. U narednim nedeljama osetićemo snažnu potrebu da usporimo, da uživamo u odmoru, slobodnom vremenu, da se opustimo. 

Energetski, ovaj položaj Marsa predstavlja veliki pomak u odnosu na boravak u Ovnu. Bikom vlada Venera, što znači da će naše akcije biti vođene finansijskim odlukama, lepotom, vrednostima i možda ćemo biti malo više fokusirani na zadovoljstva i ljubav. Bićemo skloniji da tražimo materijalne i fizičke udobnosti i privlačiće nas lepe stvari i trajne vrednosti. 

Mars voli da ide punom snagom, ali u Biku je primoran da se kreće sporo. Bik je veoma vredan, ali takođe poznaje najbolje načine da obavite posao na najpraktičniji i najefikasniji način i da vam ostane vremena za sebe. Ovaj tranzit nas podseća da brinemo o svom unutrašnjem vrtu, da negujemo sebe, odmaramo se i regenerišemo.

Pročitajte i ovo: Znaci zodijaka koji će u toku leta pronaći ljubav

U ovom periodu teže ćemo prihvatati promene, ali to nije obavezno negativno, jer će nas inspirisati da nastavimo da radimo na svojim planovima i idejama. Ovo je dobar momenat da radimo na svojim finansijskim ciljevima, jer Bik podstiče potrebu za stabilnošću i sigurnošću. Ovo nije vreme za rizikovanje i skok u bilo šta, pre nego što odvojite vreme da o tome dobro razmislite.  Oprezna i svesna akcija može nam pomoći da izvučemo maksimum iz ovog tranzita. 

Izazovni momenti ovog tranzita, tiču se susreta Marsa sa Uranom i lunarnim severnim čvorom sudbine, tokom njegovog ograničenja u Biku. I Mars i severni čvor će funkcionisati kao okidači i aktiviraće uticaj Urana, što može dovesti do vrhunca sve promene koje smo aktivirali tokom prošle i ove godine. Iako se ova trostruka konjukcija događa 31. jula, njen uticaj ćemo osećati u toku celog jula. 

Vredi se podsetiti upozorenja – Mars je poslednji put boravio u Biku u januaru 2021. izazivajući turbulencije, bes, čak i besmisleno nasilje. Mars u Biku može izazvati tvrdoglavi gnev, nastao iz frustracije (koja se nakupila za vreme boravka Marsa u Ovnu), pa bi trebalo da budemo na oprezu. Na ličnom nivou, možemo iskusiti nezasitu potrebu da se oslobodimo onoga što čini da se osećamo zaglavljeno, ili nas sprečava da se izrazimo i budemo slobodni. Ipak, budite oprezni i ne prepuštajte se impulsivnom ponašanju, jer naše akcije možda neće ići onako kako smo planirali, pa je pametnije da pronađemo način da se umirimo i prepustimo toku. 

Pročitajte i ovo: Koja je vaša duhovna životinja, prema vašem horoskopskom znaku

Takođe, Mars u Biku može značiti držanje fokusa na dugoročnim ciljevima, pa ako ste usmereni u tom pravcu, ovaj tranzit vam može pomoći da napravite male, ali stabilne korake ka nečemu značajnom. Sporo i postojano pobeđuje u trci, sećate se? 

Ali, Bik voli da se opusti, pa iskoristite svaki zastoj na koji možete naići, tako vas Univerzum nagrađuje. Odmor i opuštanje su podjednako važni kao i rad i zalaganje, zato uzimajte pauze, brinite o sebi, dovoljno spavajte i zaštitite svoj prostor na svaki način. Lakše ćete se boriti za ono do čega vam je stalo kad se dobro odmorite! 

Naslovna fotografija: instagram.com/starsouls_

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Srbiji 12 medalja na Prvenstvu Balkana za juniore i juniorke – Sportklub

Read Next

Pravila čuvanja duše kad se otvorite javnosti – WANNABE MAGAZINE