Manolo Blahnik x Birkenstocks – neočekivano dobar spoj – WANNABE MAGAZINE

Manolo Blahnik i Birkenstocks su nas ovog proleća iznenadili sa neobičnim papučama, koje predstavljaju stapanje dva stila u nešto što zaista nismo očekivali. Najzanimljivije kreacije nastaju onda kada se čini da je spoj nemoguć.

Dakle imamo Birkenstocks, nemačkog proizvođača udobnih papuča i Manolo Blahnik, španski dizajner koji je sinonim za eleganciju i luksuzne cipele na štiklu. Stapanje je zaista neobično jer dobijamo udobnu papuču sa prepoznatljivom Manolo Blahnik šnalom.

Ova jedinstvena kreacija dolazi u tri boje, a dve od njih su potpuno nove onima koji su do sada kupovali Birkenstocks, a to su ciklama i safir plava. Treća boja je standardna crna papuča napravljena od kože. Cena para papuča je oko 500 evra.

Blahnik je oduševljen što je dobio priliku da sarađuje sa Birkenstocksom jer obožava da nosi njihove papuče. Ovaj dizajner osmišljava luksuzne cipele još od sedamdesetih godina prošlog veka, a pojedine njegove kreacije smo imali prilike da vidimo u seriji Sex and the City. U jednoj epizodi Carrie Bradshaw je nosila safir plave cipele sa visokom štiklom i prepoznatljivom šnalom.

Na prvi pogled se čini da Birkenstocks nije takav tip obuće koji bi mogao biti luskuzan i elegantan. No, ove kreacije dokazuju upravo suprotno, jer kada bacite pogled na ove papuče, više nećete moći da skinete pogled sa njih – toliko su neobične.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Sa druge strane friend zonea: Evo kako se osećaju devojke koje samo žele prijatelja, a ne momka – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 25. mart