MANJE SPLAVOVA – RASPISAN OGLAS ZA ZAKUP LOKACIJA – Beograduživo.rs

Grad Beograd raspisao je oglas za prikupljanje pismenih ponuda za zakup vodnog zemljišta, a prema broju otvorenih pozicija, može se primetiti da će ih biti manje. Rok za podnošenje ponuda je 21. decembar.

Na delu Savskog šetališta određeno je 30 pojedinačnih pozicija namenjenih zakupu na period od 3 godine. Početna cena je na godišnjem nivou od 2.300 dinara po metru kvadratnom, a prema propisu vodno zemljište daje se u zakup za sledeće namene:

  • plutajući objekti za javne svrhe – plutajući objekti koje upotrebljavaju državni organi i koji služe isključivo za neprivredne svrhe;
  • plutajući objekti za privredne svrhe – plutajući objekti za obavljanje registrovane privredne delatnosti:
  • ugostiteljski objekti ; plutajući objekat namenjen za pružanje ugostiteljskih usluga sa ili bez kabina za noćenje (restoran, kafe, klub, hotel, hostel i slično) (B1); prodajni objekat – plutajući objekat namenjen za obavljanje trgovine (B2);
  • plutajući objekti za sport, rekreaciju i razonodu – plutajući objekti za sopstvene potrebe koji se koriste zasport, razonodu i druge neprivredne svrhe:
  • pontoni za sport i razonodu – plutajući objekat za sport i razonodu ravne palube sa mogućnošću nadgradnje (V2);
  • privezište za čamce – objekat opremljen za prihvatanje i čuvanje čamaca i koji se sastoji od bova koje se koriste za privez čamaca ili od pontona uz koji se privezuje čamac.

izvor: ekapija.com

Najnovije na Beograd uživo:

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

Rade Basta za Telegraf.rs: “Jaka privreda, jaka država”

Read Next

Klinsman izvređao Irance, Keiroša, ali potkačio i sudije – Sportklub