Mahoms, Džeferson, Bosa među igračima meseca – Sportklub

Izabrani su najbolji igrači meseca novembra u AFC i NFC.

Što se tiče ofanzivnih igrača, nagrada je otišla u ruke Patriku Mahomsu i Džastinu Džefersonu. Kvoterbek Kanzas Siti Čifsa je nagradu za ofanzivca meseca AFC zaslužio u prvom redu zbog sve četiri pobede u novembru. Pritom je u svakom meču prebacio bar 320 jardi, a ukupno neverovatnih 1.426 jardi samo u novembru, uz devet tačdauna i tri intersepšna.

Vajd risiver Minesote igra senzacionalnu sezonu i to mu je donelo priznanje u NFC. Vikinzi su zabeležili skor 3-1, a Džeferson je u sve tri pobede zabeležio minimum 100 jardi i tačdaun. Ukupno je u novembru imao 480 jardi uz tri tačdauna.

Kada govorimo o defanzivcima, nagrade su pripale Niku Bosi u NFC i Dervinu Džejmsu u AFC. Defanzivna sila iz San Franciska nagradu je opravdao sa 10 obaranja, od čega pet za gubitak jardi i tri seka. Uz to, odbrana Fortinajnersa, koju on predvodi, nije primila poen u četiri vezana druga poluvremena.

Sa druge strane Džejms je pomogao dobre rezultate Los Anđeles Čardžersa sa 37 obaranja, dva seka, dva forsirana fambla i intersepšnom. I na kraju među igračima specijalnih timova laureati su kiker Vašingtona Džoi Slaj, koji je od svih šuteva promašio samo jedan za ekstra poen. U AFC ta titula pripala je kikeru Bafala Tajleru Basu, koji je promašio samo po jedan šut za ekstra poen i fild gol.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

POŠTA PROPISALA KO IMA PREDNOST NA ŠALTERIMA – Beograduživo.rs

Read Next

Da li su bolero džemperi novi zimski trend?!