Magičan kontrast između Jennifer Lopez i Bena Afflecka

Prošle godine, internetom je kružila fotografija Jennifer Lopez i Bena Afflecka kako napuštaju njen dom. Jennifer je, kao i uvek – bila sređena, njen ten je bio blistav, u prelepim komadima garderobe. Pored nje, šetao je Ben Affleck u običnoj sivoj majici, duge, gotovo neuredne brade. Kao onaj spot iz 2002. za pesmu Jenny from the Block, kad je ovaj par prvi put počeo da se zabavlja. Ben pravi cameo kroz voajeristički snimljenu montažu – alegoriju na njihovu vezu koja je toliko popularna i reklamirana. U spotu se mogu videti stvari koje rade svi drugi parovi, ali je zbog njihove popularnosti sve to prikazano drugačije. Jedan od najpoznatijih kadrova jeste par koji se nalazi na jahti, J.Lo je u roze bikiniju, ljube se i grle.

Fascinirani vezom ovih ljudi, fanovi su za kratko vreme oformili grupu Beniffer koja zapravo nikada nije prestala da postoji (čak i dok su J.Lo i Ben živeli razdvojene živote, u drugim vezama i stvarali porodice). Dakle, negde u dubini duše, verovali su da će ovaj par jednom, ponovo biti zajedno!

On je oduvek bio samo jedan, običan momak iz Bostona i pio kafu iz svog omiljenog kafića, nego što bi nosio najpopularnije odevne komade. To koliko su oni različiti u javnom nastupu, najviše dođe do uzražaja na utakmicama koje često posećuju.

Pročitajte i ovo: Ovi novi autfiti pokazuju da će Jennifer Lopez zauvek ostati Jenny from the Block

Jennifer je uvek besprekorno obučena. Jednom prilikom, kada je sa Benom otišla u njegov rodni Boston na utakmicu, odlučila se za efektan nakit i kožnu jaknu i o tom autfitu su mediji brujali. Ben je, kao i uvek, izabrao da izgleda neutralno, obično i – kako bi pojedini rekli – monotono. Ali čini se kao da odlično zna šta radi i donosi jasnu poruku: Došao sam da gledam utakmicu, uživam i budem opušten.

Ako do sada niste pratili ovaj uzbudljivi par, možda je pravi trenutak da naučite nekoliko ključnih stavki o njihovom odnosu. U nastavku teksta, hronološki smo poređali događaje:

Dakle, prošle su dve decenije otkako je ova ljubavna priča počela. Upoznali su se 2002. godine i od tada su postali najpopularniji holivudski par, pojavivši se na svim naslovnim stranama, plakatima, posterima, u TV emisijama.

Delovalo je kao da će sve da traje večno, ali 2004. godine par se rastao i svako je otišao svojim putem. Pronašli su nove ljude, ostvarili se kao roditelji, odgajali decu i delovalo je kao da su sve dalji i da je priča zaista završena. Ali, stvari su se promenile i oni su ponovo zajedno!

Kad se osvrnemo na sve ove godine, deluje kao da je taj put ostao prazan i da su odbijali da po njemu koračaju sa drugim ljudima. Put Bennifer ostao je netaknut sve do 2021. godine kada je ovaj par obnovio svoju romansu! U aprilu prošle godine, ovaj par je primećen zajedno posle skoro dve decenije, što je donelo glasine o novoj romansi. Nakon kratkog pritiska, doneli su odluku da priznaju da su obnovili vezu i stavili i da su se rastali od prethodnih emotivnih partnera. Time su demantovali razne natpise u novinama.

“Bennifer” od početka

Početkom 2002. su se upoznali.

U avgustu 2003. igrali su u filmu Gigli, hemija ovih ljudi mogla je da se oseti i preko ekrana. Sve je delovalo “kao na filmu”, a par je samo mesec dana nakon toga odložio venčanje. Kao razlog su naveli pritisak medija, a fanovi su dodatno stvarali pritisak. Početkom 2004. godine par se rastao! Njihov buran odnos ponovo je zaintrigirao javnost u martu iste godine, ali ovog puta zbog filma koji su snimali.

Od 2015 do 2020. bili su prijatelji, a 2021. obnovili su svoju vezu i kasnije se venčali!

Ako do sada niste znali ključne detalje ove veze, bio je pravi trenutak da saznate. A nama samo ostaje da pratimo dalja dešavanja ove veze i Benov napredak u kombinaciji autfita!

Pročitajte i ovo: Baš sve #beauty tajne Dženifer Lopez

Naslovna fotografija: instagram.com/lebanesestreetstyle.dania

Dragana Stojanović

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Sansi lako sa Niksima – Sportklub

Read Next

Venera u Strelcu donosi radosne vibracije u ljubavi