LOVE IS LOVE – ovo je pet autentičnih ljubavnih priča koje nas inspirišu – WANNABE MAGAZINE

Danas je dan kada slavimo ljubav, u svim njenim predivnim oblicima. Ljubav je lepa, slobodna, iskrena, brižna, negujuća, potrebna… ljubav nam udiše život. Inspirisani Danom zaljubljenih, odlučili smo da se upustimo u potragu za pravim ljubavima oko nas – koje nam pokazuju da je život bolji onda kada se volimo i da su srodne duše više od romantičnog mita. Pronašli smo ih, a sa vama u nastavku delimo njihove autentične ljubavne priče koje nam potvrđuju da je ljubav uvek ljubav.

Marina i Maruan upoznali su se sasvim slučajno, dok su šetali svoje kućne ljubimce parkom. Za Maruana ne toliko slučajno, jer je zapravo izvodio psa često samo kako bi je ponovo sreo. Marina je tada bila u dugoj vezi, ali se zaljubila u Maruana i u svojoj “mladosti i ludosti” odlučila je da rizikuje, sve ostavi za sobom i započne vezu sa njim. Malo je reći da se rizik isplatio, a njihova ljubav nedavno je porasla – jer sada imaju i bebu.

Šta je za vas ljubav?

Marina: Za mene je ljubav međusobna nesebičnost.

Maruan: Ljubav je kada imate zajedničke snove koje polako ostvarujete, jedan po jedan.

Kako ćete provesti Dan zaljubljenih i šta mislite o ovom prazniku?

Marina: Ove godine Dan zaljubljenih provodimo kući sa našom bebom. Uvek ga obeležimo sitnicama.  Volim ga zbog atmosfere ljubavi, zaljubljenosti i ushićenja koja je prisutna i ako je u našem slučaju svaki dan prisutna ljubav.

Marija i Katarina su tattoo umetnice, sigurne u to da su se upoznale u nekom od prošlih života. Njihova ljubav pronalazi ih i spaja u svakom od života na ovoj planeti, a one su jedna drugoj nepresušni izvor inspiracije. 

Šta je za vas ljubav?

Ljubav je SVE oko nas i u nama, a kada pronađete svoju, to je nešto najlepše na svetu.

Kako ste se upoznale?

Definitivno smo se upoznale u nekom od prošlih života.

Šta najviše volite jedna kod druge?

Volimo to što jedna u drugoj imamo neprešusni izvor inspiracije i motivacije, i što gledamo svet kroz “iste oči”.

Danica i Marko poznaju se od osnovne škole, ali njihova ljubavna priča ostvarila se tek pre oko dve godine – kada su se matchovali na dejting aplikaciji. Oni iz dana u dan pokazuju da zaista jesu savršen match jedno za drugo, i da je sudbini samo trebalo malo više vremena da ih zvanično spoji.

Šta najviše volite jedno kod drugog?

Danica: Zvučaće kao kliše, ali sve. Volim njegovu dobrotu, nežnost, pravičnost, to sto se ne stidi i ne plaši svojih osecanja i ume da ih pokaže, što je retko kod današnjih muškaraca. Jednostavno, neprekidno čini da se osećam kao jedina devojka na svetu.

Šta je za vas ljubav?

Marko: Ljubav je za mene smisao života, pokretač, motivacija za bolje sutra.

Koji je vaš recept za uspešnu vezu?

Danica: Puno ljubavi, razumevanja, iskrenosti i otvorenosti, i pre svega poštovanja. Svako dobije ono što daje, tako da ako ne daš 100% sebe, ne možes da očekujes isto zauzvrat.

Milica i Dubravko upoznali su se u udruženju “Živimo zajedno”, gde zajedno učestvuju u dramskoj sekciji. Njihova ljubav traje već skoro 5 godina, a iz dana u dan sve je snažnija. 

Šta je za vas ljubav?

Milica: Ljubav je jedno lepo osećanje (Dubravko dodaje: obostrano).

Šta najviše volite jedno kod drugog?

Dubravko: Volim to što je nežna, volimo se i provodimo lepe trenutke zajedno. 

Koji je vaš recept za uspešnu vezu?

Milica i Dubravko: U vezi je bitno razumevanje i slaganje, obostrana ljubav, poštovanje, pažnja. Sad se bliži Dan zaljubljenih, pa ide 8. mart – a meni je svaki dan osmi mart (sa Milicom).

Mila i Anastasija svemu pristupaju iz tačke ljubavi, a jedna kod druge vole to što se međusobno motivišu da budu bolji ljudi i izađu iz svojih zona komfora. Anastasija se bavi tetoviranjem, Mila studira digitalni marketing u Beogradu – a ono što ih spaja su podrška, prihvatanje i ljubav prema seriji “The Sopranos”.

Koji je vaš recept za uspešnu vezu?

Recept za uspešnu vezu je da se dve osobe istinski potrude da razumeju jedna drugu. Svemu uvek treba pristupati iz tačke ljubavi, kad nastane problem on mnogo lakše reši – mnogo se lakše reši kada se pristupa iz ljubavi. Jedini nerešivi problem je kada nema više ljubavi.

Kako ćete provesti Dan zaljubljenih i šta mislite o ovom prazniku?

Dan zaljubljenih ćemo provesti isto kao i svaki drugi dan verovatno i to će sigurno značiti gledanje Sopranovih u krevetu, sa mačkama i lepom hranom. Dan zaljubljenih je lep podsetnik kako treba da se ophodite prema svom partneru svaki drugi dan u godini.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Delrej Bič: Milman kroz tri tajbrejka do druge runde – Sportklub

Read Next

#skintalks: Ovo je filer u bočici koji je promenio pravila igre u svetu anti-age nege! – WANNABE MAGAZINE