• February 28, 2024

Louis Vuitton kolekcija nakita od dijamanta – za sve dame koje vole bezvremensku eleganciju

Pored osmišljavanja ready to wear linije garderobe, obuće i aksesoara, modni brend Louis Vuitton je rešio da se upusti u kreativan proces dizajniranja skupocenog nakita. Tako se nova Louis Vuitton Diamonds kolekcija može pohvaliti minđušama, prstenjem i ogrlicama sa brušenim dijamantima u obliku zvezde, motivom koji je prepoznatljivo obeležje franucske modne kuće.

Louis Vuitton Diamonds kolekcija

Kolekcija LV Diamonds, koju je dizajnirala Francesca Amfitheatrof, umetnički direktor brenda, sastoji se iz diskretnih, minimalističkih komada nakita, koji poseduju prepoznatljiv simbol brenda – zvezdu, izrađenu od dijamanta. Ovaj monogram je u prošlosti prekrivao originalne Louis Vuitton komade prtljaga, a osmišljen je kako bi se torbe razlikovale od falsifikata.

Četvorokraka zvezda od dijamanata formira suptilan “V” oblik, koji simboliše naziv skupocene modne kuće, a postavljena je na centralni deo prstenja, minđuša i ogrlica sa priveskom. Sav nakit u Louis Vuitton Diamonds kolekciji je ručno izrađen od sjajno poliranog 18-karatnog belog zlata, koje otkriva punu lepotu izuzetnog dragulja. 

Nakit neprolazne lepote i prefinjenog dizajna će obradovati sve dame koja vole sofisticiran nakit. Veličanstven dijamant inspiriše samouverenost, te je Louis Vuitton Diamonds kolekcija savršena za dame koje znaju šta žele.

Kupci će moći da prate putovanje dijamanta

Važno je napomenuti da Louis Vuitton Diamonds kolekcija donosi novi standard otvorenosti, tako da će kupci moći da vide kako njihov dijamant prolazi kroz sve faze svog životnog veka, od kopanja do poliranja i postavljanja na nakit. Zahvaljujući posebnom sertifikatu, jedinstvenim i nepromenljivom digitalnim zapisu, oni će moći da prate putovanje dijamanta – od mesta sa kog je prvi put izvađen, kroz radionice u kojima je sečen i poliran i, na kraju, kada je stigao kao gotov proizvod. Ovi sertifikate obezbeđuje Aura Blockchain Consortium tehnologija, zahvaljujući kojoj je pažljivo dokumentovana priča o svakom dijamantu – simbolu večnosti, a ujedno se sprečava neovlašeno falsifikovanje.

Pročitajte i ovo: Zac Posen je izabran za novog kreativnog direktora Gap Inc. i Old Navy

Naslovna fotografija: instagram.com/hypebeaststyle

Kristina Page

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Udobno, toplo i šik! THE SHYGUY predstavlja Winter pop-up kolekciju – APRÈS SHY

Read Next

Хил: Србија треба да искористи прилику да постане важан економски играч у Европи