• December 9, 2023

Loknasti messy bob je nova frizura koju će svi poželeti da nose ove sezone – WANNABE MAGAZINE

Proleće je, i mi želimo da se konačno rasteretimo svega što nas je ometalo. Skidamo sa sebe teške kapute, bacamo šalove u zaborav, čizme sakrivamo od očiju, i na kraju – skraćujemo i kosu koja nam je padala niz vrat i koja nam se odjednom čini teškom. Ove sezone iznova se odlučujemo za bob frizuru, koja će nam uokvirivati lice i koja će osvežiti naš kompletan look, jer čim dođu topliji dani, i mi procvetamo! Ipak, po strani ćemo ostaviti one stroge bob frizure u kojima je svaka dlaka savršeno ravna i tačno na svom mestu – a na njihovo počasno mesto stavićemo one efektno neuredne, messy bob frizure sa loknama, koje su razigrane i pune života. Želimo da svu svoju energičnost, polet i novu energiju prikažemo na svojoj spoljašnjosti, i zato vam u nastavku teksta predstavljamo šest načina da nosite loknasti bob ovog proleća i leta.

Kratki francuski bob

Francuskinje znaju šta rade! Njihove bob frizure uvek su savršeno nesavršene i slobodne – pa ako želite da nosite bob kao one, nemojte preterano definisati lokne. Pre se odlučite za blage i neuredne talase, kao i bob sa šiškama koje će vam doći skoro do samih očiju. Preporučujemo da kosu uvijete pre spavanja, a zatim pustite da vam je “jastuk sam namesti”, i sutra je samo blago protresete prstima i učvrstite lakom ili penom za kosu. Izgledaćete kao da ste provele pravu mladalačku “divlju noć”, a i dalje ste stajliš i zapravo izgledate veoma šik.

Bob sa puno volumena

Ipak, ukoliko volite one malo više retro bob frizure i želite da izgledate kao nekadašnje filmske dive, jedinstvena Jennifer Lopez može biti vaša inspiracija! Ona nam ovog puta predstavlja savršeni glamurozni bob sa puno volumena i razdeljkom na strani, za kojim će se garantovano svi okretati. Ovu frizuru možete postići korišćenjem spreja za volumen kose, kao i blagim tapiranjem pri korenu, a preporučujemo i da viklerima kreirate lokne i držite ih malo duže nego što je to inače praksa. Time će vam frizura postati dugotrajnija i odignutija od korena.

Stepenasti bob kao griva

Ukoliko imate izuzetno kovrdžavu kosu, ovo je bob za vas! Ključno kod ove vrste bob frizure je da dobro stepenujete kosu i ošišate šiške, kako biste dobili volumen koji će vam praktično lice uokviriti kao razigrana griva. Ovo je idealna frizura za poletne devojke koje vole da budu u centru pažnje, i koje uživaju u životu, i koje jednostavno nemaju previše vremena da bi ga trošile na stilizovanje kose. One bi samo da je operu, puste da se osuši, i već idu dalje da iskoriste druge trenutke koje im život pruža.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Letnje nijanse 2021: Nije do kroja nego do boja – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj – WANNABE MAGAZINE