LN 2021: Argentinci sa devetoricom poleteli za Rimini – Sportklub

Muška odbojkaška reprezentacija Argentine suočila se sa velikim problemima, uoči polaska za Rimini, na treću Ligu nacija.

Trojica igrača, Santijago Danani, Bruno Lima i Nikolas Lazo, dobili su pozitivne PSR nalaze, a pored njih, u izolaciji su ostali dizač Matijas Sančes, primači Ezekijel Palasios i Kristijan Poglahen, srednjaci Agustin Lozer i Pablo Krer, te libero Franko Masimiro.

Tako su sa selektorom Marselom Mendezom na put krenuli „negativni” Lusijano De Čeko, Nikolas Urijarte, Federiko Perejra, Lusijano Palonski, Sebastijan Sole, Martin Ramos, Fakundo Konte, Jan Martines Franki i Nikolas Mendez.

Povezane vesti

Argentinska federacija i doktori slediće protokole Međunarodne odbojkaške federacije (FIVB), kako bi narednih dana mogli da oslobode igrače koji su u izolaciji i kako bi ovi mogli da doputuju u Rimini i da se priključe ostatku tima. Novi kontrolni testovi biće odrađeni u ponedeljak.

Prva utakmica Argentine u trećoj Ligi nacija na programu je u petak, 28. maja protiv Brazila. Sve mečeve trećeg izdanja najkomercijalnijeg odbojkaškog takmičenja u obe konkurencije, gledaćete od utorka na kanalima Sport Kluba.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Srpski “De Liht” u Kalču: Milovanović iz Ajaksa kod Murinja? – Sportklub

Read Next

BBL: Bajern i Ludvigzburg blizu polufinala, 4 poena Lučića – Sportklub