Ljubičasta i sve njene nijanse – otkrivamo na kojih 5 načina možete iskombinovati ovu boju

Iako polako koračamo ka sezoni šljokica, crvene boje i prazničnog raspoloženja, u modnim časopisima i na Instagramu možemo naići na poprilično neočekivanu boju za ovaj period godine. U pitanju je ljubičasta i sve njene nijanse! Kao što to obično biva sa trendovima, nemoguće je da vam promaknu, pa je tako i meni ovaj zapao za oko. Ni zbog čega drugog već zbog toga što me, kada vidim sve te ljubičaste autfite, ova boja neizmerno smiruje. Kako se obući u ljubičasto a ne izgledati kao jedan od teletabisa je sve što želimo od ovog trenda, pa smo, shodno tome, potražile načine na koje možemo iskombinovati ovu boju.

Ljubičasti aksesoari

Verujem, tanka je granica između toga da ispratite trend i da upadnete u “overthinking”: Da li meni ova boja stoji, možda ne ide uz moje oči, kosu ili prosto pokazuje da “to nisam ja”? Kada se ovakve misli oglase vi ih utišajte – uvek postoje aksesoari koji mogu da vas izvuku iz standarda neutralnih boja i kombinacija. Ostanite dosledni sebi, ali iznenadite druge! Baš uz taj autfit bež boje iskombinujte lila torbicu, ljubičasti šal, kaiš ili beretku. Polako izađite iz svoje komfor zone i možda će vam se baš dopasti način na koji vi umete da iznesete boju.

Power suit kao najbolji izbor

When in doubt… all out! Zar vas uvek ne oduševe žene u odelima, bilo da su na štiklama ili prosto nose patike. Iz nekog razloga ljubičasta boja i power suit super sarađuju dok ultra violet od glave do pete vrišti samopouzdanje.

Karirano, suknje ili blejzeri

Karirano je možda najsigurniji način da se inkorporira boja bez toga da ona očigledno preovlada stajlingom. Baš zbog toga što bi ljubičastu boju ublažile uzdužne i poprečne bele, sive ili crne pruge, takođe bi pomalo stišale njenu naglašenost, a potpuno kariran autfit ne zvuči toliko suludo. Ako sebe ne vidite u odelu, pogotovo ne ljubičastom, odelo lako možete zameniti kariranom suknjom. Ostaje utisak vintage stila koji podseća na stil Rachel Green, ali time što je suknja baš lila jasno dajete do znanja da vam trendovi nisu stran pojam.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

SP klubova: Lube i SADA pobednici grupa, slede polufinala – Sportklub

Read Next

MATES donose impresivnu kolekciju za zimu – „B STRANA“