• December 4, 2023

Ljubavni horoskop za maj 2022. – WANNABE MAGAZINE

Ovan

U ovom periodu ljubav može biti povezana sa daljinom ili distancom. U partnerskim odnosima može doći do udaljavanja – imaćete potrebu da se malo izolujete, distancirate, da se vratite sebi i svom životu nezavisno od partnera i njegovih potreba, odnosno, da postavite granice. Za partnera to može biti bolno iskustvo, ali ovaj period vam daje priliku da izbalansirate energiju, oslonite se na poverenje i podignete svoje odnose na viši nivo. Ako ste sami, možete upoznati nekog ko je daleko, odnosno, možete započeti vezu na daljinu, uprkos svojoj skeptičnosti (a možda i lošim iskustvima). Dajte ljubavi šansu koju zaslužuje, ne osvrćite se na prošlost i živite u sadašnjem trenutku. Zvezde su na vašoj strani. 

Bik 

U narednom periodu imaćete priliku da upoznate nekog posebnog, ko će probuditi vaše srce i vaš intelekt, možda ne onako kako ste zamišljali, ali Univerzum ume da nađe iznenađujuća rešenja i potvrde, na način koji je najbolji i najrealniji. Možete osećati potrebu da „idete polako“, da razvijate osećanja kroz druženje i upoznavanje, radije nego da se bacite u okean osećanja i prepustite se intenzitetu strasti – i to je novo iskustvo za vas. U partnerskim odnosima možete izazvati sukobe i nesuglasice svojom tvrdoglavošću i ponosom – ego diže svoju veliku glavu i pokazuje vam da se morate malo pozabaviti odnosima sa sobom, pre nego što budete u stanju da produbite partnerske odnose. Dugoročne promene su pred vama, prihvatite odgovornost za svoja osećanja i raspoloženja. 

Blizanci 

U ovom periodu u fokusu su porodični i partnerski odnosi, kroz zajedničke aktivnosti i ulaganja. Možda ćete biti obuzeti planiranjem venčanja, ili preseljenja, ili kupovine nekretninte, a zvezde vam savetuju da nastavite da planirate i da ne žurite sa realizacijom, jer raspored planeta u ovom periodu ne podržava vaše napore i možete naići na bezbroj iritantnih ometanja i sithnih problema koji će vas nervirati i sabotirati. Ako ste sami, može vam se desiti da neku osobu pogrešno procenite, u smislu da poverujete da je bolja nego što jeste, ili da joj treba pomoć, što će vas veoma angažovati. Emocionalni uzlet vam može prijati u svakom slučaju, ali potrebno je da se prizemljite pre nego što vam se slomi srce. Mir i ljubav su u vama, samo ih potražite na pravom mestu, u svojoj duši i srcu. 

Rak 

U partnerskim odnosima predstoji buran period koji možda morate pregurati potpuno sami – možete biti u iskušenju da uđete u avanturu ili započnete paralelnu vezu, a vi poznajete sebe i jasno vam je da to ne može funkcionisati, a da se ne pokidate, da ne povredite partnera i da ne uništite odnos koji imate. Možete pričati sebi da prst sudbine upravlja vašim životom, ali morate doneti odluke na osnovu sopstvene odgovornosti, a ne na osnovu osećanja. Ako ste sami, takođe možete imati nerealne procene i zaljubiti se u nekoga sa kim ćete ponoviti postojeće obrasce – ali brzo ćete postati svesni toga i shvatićete šta treba da radite. Ne ulazite u poslovne odnose sa nekim ko vas emotivno angažuje! 

Lav 

U centru ste pažnje u svakom društvu, što vam neizmerno prija, to je vaš teren, vaša igra. Imaćete mnogo prilika za flert i romantiku, uživajte i zabavljajte se i ne žurite da započnete ljubavni roman samo na osnovu senzacija i fascinacije. Ono što vas stvarno privlači, jeste blistav um i snažan duh i dok to u nekome ne prepoznate, nemojte pokušavati da ostvarite dublju vezu. U partnerskim odnosima može doći do tektonskih pomeranja, koja će omogućiti nekim potisnutim sadržajima i osećanjima da izađu na površinu. Razgovarajte sa partnerom o svemu što osećate i naslućujete, imate podršku zvezda da izlečite neke stare rane i razrešite neke nejasnoće i dileme. Oslonite se na svoju intuiciju. 

Devica 

Prošloste se može pojaviti u vidu stare ljubavi, ili simpatije sa kojom niste uspeli da ostvarite vezu – stvari koje nisu završene, dolaze na red i prave nered u vašoj glavi i vašem srcu. Možete se naći obuzeti zbunjujućim osećanjima, ali vaša stabilnost će vam omogućiti da slušate, posmatrate, razmišljate i zaključujete, radije nego da se prepustite talasima emocija. Možda ćete promeniti svoj stav prema nekoj osobi, ili imati priliku da nekome (najzad) kažete šta mislite i osećate. U partnerskim odnosima nastupa period u kome ćete jedno drugom „čuvati leđa“ i pružati podršku. Mada situacija može biti zabrinjavajuća i neprijatna, vaš odnos će biti osnažen tesnim zajedništvom, timskim radom i poverenjem. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Embid bi da bude Francuz (opet) – Sportklub

Read Next

Naša nova beauty inspiracija: glumica Sydney Sweeney – WANNABE MAGAZINE