Ljubavni horoskop za jun 2021.

Ovan

Kompleksan period u ljubavi – preispitivanje je na redu. Ukoliko se u partnerskim odnosima nagomilava nezadovoljstvo, jednako morate da preispitate sebe, kao i blisku osobu. Osluškujte, slušajte, povežite svoju sadašnju situaciju sa ranijim iskustvima, prepoznajte obrasce. Ako ih ne možete razrešiti drugačije i transformisati svoj odnos, možda ćete morati da donesete tešku odluku. Imajte u vidu ono što je najbolje za vas i vašu mentalnu i emotivnu stabilnost. 

Ukoliko ste sami, bićete avanturistički raspoloženi i vodiće vas strast. I sami znate da ona može da vas odvede stranputicom, pravo do slomljenog srca i osećanja praznine i besmislenosti, zato budite oprezni. Ako se neki odnos razvija, nemojte žuriti da ga konzumirate i proglasite za vezu. Pustite da vreme pokaže da li ste kompatibilni i nemojte zanemarivati znake upozorenja da niste, koji se vrlo brzo pojavljuju. 

Bik 

U partnerskim odnosima u ovom periodu partner može uneti nesklad i izbaciti vas iz ravnoteže svojim emocionalnim ispadima, koji vam deluju preterano i nezrelo. Nemojte požuriti sa osudom i kritikom, razmotrite partnerova osećanja i pokušajte da u otvorenom razgovoru otkrijete koje su to njegove neispunjene potrebe, koje ga navode na brzopleto i sebično ponašanje. Budite strpljivi i pružite partneru oslonac, umesto da ga dodatno izazivate i nervirate. 

Slobodni Bikovi će se osećati veoma samouvereno i samosvesno – možete privući kompatibilnog partnera u ovom periodu, a veliki deo te privlačnosti će bit intelektualni izazov i duhovnost. Kad sretnete srodnu dušu, osećaćete se opušteno, komunikacija će biti laka i otvorena, čak i kada su u pitanju teške i bolne teme. 

Blizanci 

U ovom periodu potrebno je da postavite granice u svojim bliskim odnosima. Ukoliko se osećate preplavljeno i podređeno u partnerskom odnosu, biće veliki izazov napraviti distancu i zauzeti se za sebe – partner je navikao na jedan obrazac ponašanja i smatra da ima pravo da bude na prvom mestu, jer niste nikada pokušali da mu pokažete da su i vaše potrebe i želje jednako bitne. Ne dozvolite da vas pokreće ljutnja i nezadovoljstvo, nego se fokusirajte na ono što želite da postignete – dublje razumevanje, veću ličnu slobodu, bolju komunikaciju.

Slobodni Blizanci mogu uleteti u nejasne i komplikovane odnose, koji u početku mogu delovati veoma izazovno i uzbudljivo. Ali, kada se probude emocije, zapleti više neće biti podsticajni, želećete da znate na čemu ste i kuda vas taj odnos vodi, a biće vam teško da izvedete očigledne zaključe – tamo ste, gde ste bili i na početku i ne idete nikuda, jer nema pravog zajedništva, zajedničkih interesa i ciljeva. 

Rak 

Period lične transformacije je pred vama, a iniciraćete ga preispitivanjem svojih najdubljih osećanja, potreba i težnji. Ukoliko ste u vezi, potrebno je da tačno znate da li je u pitanju ljubav, jer samo se kroz pravu ljubav možete razvijati zajedno sa partnerom. Ukoliko vas vezuju komformistički razlozi, stah od samoće, uverenje da treba da budete zadovoljni onim što imate, jer teško da ćete naći bolje – preispitanje će biti bolno. Od vas zavisi kakve ćete zaključke i odluke doneti, to vam niko ne može olakšati. 

Slobodnim Rakovima čije je srce zauzeto, takođe predstoji period transformacije i bolnih preispitivanja. Morate pronaći odgovor na pitanje šta je ljubav, a zatim taj odgovor morate prihvatiti i praktikovti – sami sa sobom. Niko ne može da vam objasni kako to da uradite, to je vaša potraga, vaš način, vaš put do emocionalne zrelosti i stabilnosti. 

Lav

Uticaj Venere doprinosi harmoniji u partnerskim odnosima. U ovom periodu, sposobniji ste da se obuzdate i pokažete strpljenje i toleranciju, naročito u onim momentima kada inače „gurate“ partnera, smatrajući da radite za njegovo dobro. Kad napravite mesta i pustite stvari da se događaju, zadržavajući perspektivu i razumevanje, doživećete duboke pomake u zbližavanju i povezivanju sa voljenom osobom. 

Slobodni Lavovi će biti veoma romantično raspoloženi, uz veliki naboj entuzijazma. Otvoreni ste i spremni da primite u svoje srce i svoj život nekog posebnog, a istovremeno imate zdravu distancu i sposobnost procene te „posebnosti“. Biće vam zabavno da razotkrivate različite motive i vrednosti osoba koje gravitiraju ka vama i možda među njima nećete nikoga izdvojiti u ovom periodu, ali ćete biti zadovoljni sobom. 

Devica 

Ovo je period dubokih osećanja i visokih uloga. Ako vaš odnos balansira na nekakvoj ivici, nešto će prevagnuti – ili ćete postići stabilnost i udaljiti se od ivice, ili će se odonos urušiti. Ukoliko se dešava ovo drugo, bićete tužni, ali potrebno je da zadržite mentalnu snagu i emotivnu stabilnost i da ne dozvolite da to urušavanje i vas povuče u ambis – tako nećete postići ništa konstruktivno, ni za sebe, ni za osobu do koje vam je stalo. Budite mudri, slušajte svoju intuiciju, iako to u ovom periodu može biti vrlo težak zadatak. 

Slobodne Device imaju brojne prilike za zanimljive susrete sa privlačnim osobama. Možete sresti nekog iz prošlosti, ko vam je ranije bio blizak i drag i sa kim možete uspostaviti odnos na novim temeljima i sa novom energijom. Takođe, možete prepoznati srodnu dušu među osobama iz svog kruga, koju niste do sada izdvajali i posmatrali kao potencijalnog partnera. Šta god da se događa, nemojte previše razmišljati, slušajte šapat intuicije i dozvolite da se stvari razvijaju svojim tempom. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Pitanja kojima ćete otkriti da li je vaš partner vaša srodna duša

Read Next

Mali trikovi za uvek lepu kosu – WANNABE MAGAZINE