Ljubavni horoskop za februar 2022. – WANNABE MAGAZINE

Ovan

Planetarna energija donosi veoma opušten osećaj. Nova poznanstva su iza ugla i dešavanja obećavaju toliko romantike da će vaš uobičajeni skepticizam popustiti i bićete u stanju da se opustite i uživate. U vaš život može ušetati uticajna osoba, koja će vam pružiti ono što vam je u ovom trenutnku najpotrebnije – osećaj da ste zaštićeni i da možete imati poverenja. U partnerskim odnosima, potrebno je da budete taktični – nemojte kritikovati partnera, izrazite svoje potrebe i osećanja bez naboja i bez optuživanja. Obavite malo samoposmatranja i proanalizirajte svoja osećanja i svoje ponašanje.

Bik

U ovom periodu vaša harizma je čak i jača nego inače – veoma ste popularni i traženi u svakom društvu, a možete dobiti i više ponuda za sastanke, koje bi trebalo da prihvatite. Možda ste se umorili od davanja šanse osobama koje ne poznajete, ali sada možete upoznati osobu sa kojom delite slična iskustva i slična (originalna) gledišta. Ako ste u vezi, ili braku, posvetite se partneru, pronađite vremena za zajedničke sadržaje i osnažite onu intelektualnu i duhovnu povezanost koju već imate – da biste se setili koliko je vredno i važno ono što ste po navici počeli uzimati zdravo za gotovo.

Blizanci

Ako je prethodni period obeležio vaš emotivni život preprekama i neprijatnim situacijama, sada možete odahnuti i opustiti se u toplijoj klimi porodičnih i ljubavnih odnosa. Zvezde savetuju da se ne osvrćete na ono što je bilo (čak i skorašnji događaji su već prošlost), već da realno procenite ono što imate i što možete unaprediti i poboljšati. Bliski ljudi (partner i porodica) su na vašoj strani, ali vama je potrebno da određene stvari isprocesuirate sami sa sobom, pre nego da se poveravate i delite svoje brige, nadanja i očekivanja. Potreba za privatnošću prisutna je i kod slobodnih Blizanaca – pogledajte u svoje srce, prepoznajte svoja osećanja i posvetite im pažnju, kako biste bolje shvatili šta je ono što želite i tražite u ljubavi.

Rak

Ako ste u potrazi za ljubavlju, u ovom periodu bi moglo da vam se dogodi nešto neočekivano. Zvezde najavljuju pokret i preokret, pa zato sarađujte – ako dobijete poziv na izlet, putovanje, druženje, prihvatite ga, izmeštanjem iz svakodnevice pokrećete energiju, odnosno, pratite njen prirodni tok. U partnerskim i drugim bliskim odnosima, nastupa harmoničan period, u kom ćete uživati i vi i vaši bližnji, bilo da se radi o intimnim večerima sa voljenom osobom, porodičnom okupljanju ili susretu sa starim prijateljima. Bićete u poziciji da suptilnom manipulacijom obezbedite pomoć koja vam je potrebna.

Lav

U partnerskim i porodičnim odnosima ovo je dobar period za uređenje doma – prostor koji delite sa bližnjima treba rasteretiti suvišnih stvari da bi se energija pokrenula i prostrujala, a sa njom i komunikacija i međusobna tolerancija i razumevanje. Ako ste sami, ovo je period u kome možete mnogo naučiti ako posmatrate sebe, osluškujete svoj unutrašnji glas i analizirate svoje ponašanje. Možete uočiti obrasce koji vas sputavaju da u odnosima pronađete ono što tražite, ili možete shvatiti da ono što tražite nije ono što vam je zaista potrebno.

Devica

U zajednici i partnerskim odnosima vreme je za praktična i pragmatična pitanja, pa ćete se uglavnom baviti računanjem, bilo da planirate zajednički odmor, preuređenje doma, ili neku veću kupovinu. U nestabilnim odnosima ovo može biti ključan period u kome ćete uvideti da se stvari neće promenti same od sebe i da je jedina promena ona koju ćete vi preduzeti. Ako ste sami, možete biti preplavljeni pomešanim osećanjima, vezanim za bivše ljubavi i prijateljstva. Lične promene su u vazduhu, a na vama je da ih materijalizujete, kroz način na koji doživljavate stvarnost – odredite šta je ono što želite svim srcem, bez ikakve sumnje.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Kim Kardashian je sada i zvanično novo lice brenda Balenciaga! – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Oblačno i malo toplije, mestimično sa snegom ili kišom