Ljubavni horoskop za april 2022. – WANNABE MAGAZINE

Ovan

Ako tražite romantičnu vezu, okolnosti će vam pomoći u potrazi – oko vas vlada vedra i dinamična atmosfera, sa mnogo druženja i mogućnosti da upoznate nove osobe, ili da se dublje povežete sa onima koje već znate. Iz prijateljskog druženja može nastati nežna i strastvena romansa. U partnerskim odnosima bi trebalo da napravite korak unazad i iz šire perspektive sagledate odnos, partnera i svoju ulogu u nerazumevanju i problemima koje imate. Stavite se u poziciju partnera, posmatrajte stvari iz njegovog ugla, pa ćete shvatiti šta je ono što možete da učinite da se stvari promene i poboljšaju među vama.

Bik

U ovom periodu, Venera je u skladu sa Merkurom i podržava vaše emotivne odnose. Partnerski odnosi će biti harmoničniji i rasterećeniji, vi ćete se osećati opušteno i lagodno sami sa sobom, pa ćete biti u stanju da bolje komunicirate sa partnerom, da bolje izrazite ono što osećate i što vam je potrebno, kao i da bolje čujete ono što partner pokušava da izrazi. Slobodni Bikovi će zadovoljiti svoju radoznalost i avanturističke sklonosti na putovanjima, ili u druženju sa nekim ko je na proputovanju. Ako vas brine to što nemate ozbiljnu vezu, budite iskreni sa sobom – u ovom periodu je i ne želite.

Blizanci

Vaše razumevanje, empatija i tolerancija su u ovom periodu maksimalni, pa ako postoje osetljive teme koje treba da raspravite sa partnerom, sada je dobra prilika da to uradite, bez drame, osuđivanja i svađe, sa najvećom šansom da rešite probleme. Ne oklevajte da se izvinite i tražite oproštaj za svoje greške, kao ni da pružite oproštaj, čak i ako partner ne smatra da nešto treba da mu oprostite. Ako ste sami, emocije će vam biti uzburkane, osećaćete se nemirno i nezadovoljno, ali niko drugi vas ne može umiriti i zadovoljiti, već može samo podstaći vaše nemire. Zvezde savetuju da se bavite sobom i analizirate svoja osećanja i pokušate bolje da razumete sami sebe, da biste otkrili šta tačno želite. Promena okruženja, putovanje ili izlet, donose vam opuštanje i jasnoću misli.

Rak

Uzbudljivi susreti i romantični događaji su pred vama – ako ste sami, otvara se mogućnost da sretnete posebnu osobu, da doživite sudbonosni susret i započnete ljubavni roman, sa mnogo stranica. Ipak, možda ćete na kraju sklopiti tu knjigu i odlučiti da se bavite nekom drugom, ali to nećete doživeti kao gubitak. U partnerskim odnosima pokažite istrajnost i stabilnost koju imate, iako ste veoma emotivni. Nemojte se zaplitati u analizama odnosa, već slušajte svoju intuiciju i partnera – on vam govori šta mu je potrebno, samo treba bolje da ga čujete.

Lav

Ako tražite partnera i pokušavate da se „smirite“ i „sredite“ zvezde vam savetuju – čak i ako ste veoma zaljubljeni, nemojte zamišljati venčanje na drugom sastanku. Drugim rečima, odvojte zanos koji osećate od realnosti, uživajte u onome što se dešava i ne pokušavajte od toga da napravite nešto što nije ili ne može da bude – tako će biti najbolje za vas. U partnerskim odnosima može doći do nerazumevanja i konflikata, koje možete da prevaziđete kroz otvoren razgovor. Ali, najpre morate sami da shvatite svoja osećanja, da razumete svoje okidače za ljutnju, otpor i razočaranje, jer to sve ima mnogo više veze sa vama, nego sa partnerom i njegovim ponašanjem.

Devica

Budite veoma oprezni sa izražavanjem osećanja i ulaganjem emotivne energije – vreme je da se malo distancirate i preispitate svoj odnos u kontekstu razmere ulaganja i utroška energije. Ako se bojite da će sve propasti ako se vi povučete, onda vi sami i nosite taj odnos. A kad to postane teret koji vas pritiska i muči, treba da ga spustite i ne podižete ponovo – sami. Slobodne Device će biti povučene i zamišljene, ali moguće je putovanje koje će vam proširiti perspektivu i pružiti priliku da upoznate nove ljude, koji će uneti svežu energiju i inspirisati vas.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

10 pitanja koja možeš da postaviš na prvom dejtu – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 4. april