• November 28, 2023

Libido se ne podiže, već se pronalazi – a evo i kako

Ne dajte da vas iko slaže, seksualni život je jako bitan u partnerskom odnosu. Kada ponestane tema za razgovor, poza uvek ima i on može ponovo da rasplamsa želju u vama koju ste davno zaboravili. Čak i kada vatra krene da tiša, što je normalno u svakom odnosu, ostaje intima koja nas spaja. Međutim, usled stresa svakodnevnog života, naših ličnih nesigurnosti ili na primer depresivnog stanja, može da se dogodi da izgubimo naš libido. Ne postoji nikakva skala na kojoj se libido spušta ili diže, pa samim tim je i izraz “podići libido” potpuno pogrešan. On uvek čuči ispod površine, a na nama je samo da ga ponovo pronađemo. Ukoliko problem leži u našoj glavi, to moramo rešiti sami sa sobom uz mnogo rada i truda, i o tome ćemo pisati drugom prilikom, a u nastavku ovog teksta vam donosimo kako da pronađete libido ukoliko je vaša blokada fizičkog tipa i ukoliko vaše telo je zaboravilo koliko zadovoljstva donosi seks.

Slikaj se u seksi pozama

Zlatno pravilo jeste da ne treba slati svoje gole slike jer nikada ne znate kada može osoba sa drugog kraja telefona da prebaci i da slike podeli sa prijateljima, ili još gore, da prati trenutni trend i šeruje slike na društvenim mrežama. Iako većina nas to radi bez obzira na upozorenja, ipak moramo da pripazimo kome (se) dajemo. To ne znači da ne možemo da se slikamo za svoju, privatnu arhivu. Kada izađete iz kade mokre kose kao da ste se nasukali na neko napušteno ostrvo, pravo je vreme da sebe vidite u nekom drugom svetlu. Posle fotosešna, kada uočite seksepil koji dugo niste prepoznali u svom odrazu, osetićete ponovo želju da ga kanališete.

Češće uživaj u sebi

Masturbacija je jako bitna za našu seksualnost. Ukoliko mi ne znamo šta volimo i šta nam prija, ne možemo da očekujemo ni da neko drugi to zna. Ukoliko smo singl i izgubili smo libido, nemamo ni želju da nađemo novog partnera. Njega pronalazimo upravo uživanjem u sebi. Jak orgazam posle napornog dana je baš ono što može da vas podseti koliko ste nekada uživali u seksu i vratiće vam želju da vas neko dira baš onako kako ste vi to sad uradili.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Predstavljamo vam četiri laka recepta za koktele, koji će garantovano osvežiti vaše leto – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Bele laži za bolju vezu