Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Dugoočekivano leto nam je konačno toliko blizu da možemo da osetimo njegov topao vazduh, a u mislima nam se već talasa more koje neodoljivo miriše na so. Kada planiramo odlazak na letnje putovanje, bilo da je to put na more ili na neku drugu destinaciju, počinjemo pažljivo da posmatramo svoje garderobere. Iz njih izvlačimo omiljene kratke šortseve, lepršave suknje, crop topove i mini-haljine, ali ono što nakon biranja odeće dolazi, a što je podjednako važno, je i biranje obuće.

Obuća za leto mora biti komforna, ali istovremeno i lagana i otvorena – jer želimo da naša stopala mogu slobodno da “dišu” i ne budu stegnuta patikama ili cipelama u kojima im je isuviše toplo. U obući koju nosimo leti takođe bi trebalo da lako izdržimo dnevne šetnje, odemo na plažu ili u večernji izlazak, a možda i sve to u istom danu. Zato se okrećemo japankama i papučama, najpraktičnijoj letnjoj obući, koja već dugi niz godina ne izlazi iz mode.

Havaianas 6 Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Havaianas 6 Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Jedan od svima najpoznatijih modela japanki, i onaj koji je većina nas nosila tokom života su čuvene Havaianas japanke (“one sa brazilskom zastavom”, kako smo ih zvali kada smo bili mali i tražili roditeljima da nam ih kupe) – koje nastavljaju da održavaju svoju dugu tradiciju i iznova nas oduševljavaju novim modelima.

One nas svojim dizajnom i razdraganom paletom boja lako uvode u dobro raspoloženje, daju nam osećaj slobode i poletnosti i u nama izazivaju poznati osećaj prepuštanja letu. Još jedan dokaz kvaliteta dizajna i dugotrajnosti japanki Havaianas brenda je i činjenica da ovaj brend postoji još od 1962. godine, kada je lansirao svoje prve modele po uzoru na japanske tradicionalne sandale Zori. Kako su Zori sandale imale đon od prinčane slame, Havaianas japanke su zadržale prepoznatljivu teksturu zrna pirinča, iako se već dugi niz godina prave od izdržljive gume.

Predstavljamo vam 5 savršenih modela Havaianas japanki u kojima ćete spremno dočekati leto koje nam dolazi, i bezbrižno i u potpunosti uživati u njemu!

Havaianas Brasil Logo

Sada već tradicionalni, poznati unisex model Havaianas japanki – Havaianas Brasil Logo model, nepogrešiv je izbor za leto. Ovaj model poznat je po svojoj udobnosti, velikom izboru boja i naravno amblemu brazilske zastave, a on će svaki vaš letnji autfit upotpuniti na pravi način. Probudite brazilski duh u sebi, i uživajte u letu u boji.

Havaianas 1 Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Havaianas 1 Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Havaianas Slim

Havaianas Slim model kreiran je specifično za nežna ženska stopala, a odlikuju ga đon koji savršeno pristaje njihovom obliku i delikatne tanje trake oko stopala. Ovaj model namenjen je ženama koje žele da se osećaju slobodno i komforno, a da pri tome ne izgube svoju glamuroznu stranu. Ukoliko uživate u modi, Havaianas Slim je model za vas, a njega možete nositi kako na plažu tako i u večernji izlazak sa prijateljima.

Havaianas 2 Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Havaianas 2 Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Havaianas Top

Havaianas Top model japanki u sebi sadrži pravi Havaianas DNK, jer ga odlikuju raznovrsnost, raznobojnost, tradicionalnost, komfor i udobnost. Ovaj model odgovara svačijem ukusu, a savršen je i za one kolekcionare obuće koji svake sezone vole da u svoju kolekciju dodaju poneku novu boju. Ovogodišnja paleta boja Havaianas Top japanki inspirisana je nemačkim Bauhaus umetničkim pokretom, koji se ističe po svom minimalizmu, primeni osnovnih jarkih boja i principu da je manje uvek više.

Havaianas Top Fashion 4 Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Havaianas Top Fashion 4 Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Havaianas You Saint Tropez

Havaianas You Saint Tropez model je must have Havaianas model još od 2018. godine. Ovaj elegantni model odlikuju ženstvena silueta i trake od raznobojnih, dezeniranih materijala. Ovaj model inspirisan je duhom juga Francuske, komforan je ali ipak veoma stylish, a ove godine dostupan je u četiri različita dezena.

Još jedan model iz Saint Tropez “porodice” je You Saint Tropez Shine, dostupan u tri različite boje. Ovaj model odlikuje materijal pod imenom lurex, koji je zaslužan za sjajni efekat ovih sofisticiranih sandala, a ukoliko volite da zasijate – ovo je definitivno model za vas. Takođe, brend Havaianas ceni organske materijale i upravo zato je kreirao i model You Saint Tropez Mesh – čije trake u sebi sadrže miks prirodih vlakana i gume.

Havaianas 4 Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Havaianas 4 Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Havaianas Slide Brasil

Havaianas Slide Brasil je jedini model papuča sa ove liste, a jedan je od omiljenih modela Havaianas publike. Ove godine dostupan je u četiri nove boje, kao i dve metalik opcije – a u ovom modelu možete otići na plažu ili u šetnju u prirodi. Za koju god priliku da ih odaberete, komfor je zagarantovan.

Havaianas 5 Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Havaianas 5 Leto je pred nama, a ovo je 5 modela japanki koje će obeležiti naše letnje autfite

Havaianas japanke postale su sinonim za slobodu, a sa sobom uvek nose duh zemlje iz koje su potekle. Ove japanke su prošetale su kako kroz mnoge svetske plaže i gradove, tako i kroz kolekcije nekih od najpopularnijih modnih kuća i dizajnera, poput Jeana Paula Gaultiera i Saint Laurenta – a sada je vreme da zajedno sa vama zakorače u nove avanture.

Sve pomenute Havaianas modele možete pronaći u šoping centrima Ušće i Delta City, u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i u online shopu fashionandfriends.com.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

SK Studio: Udarni tim – Gojko, Ivan i Darko – Sportklub

Read Next

Ovo su 2 drogerijska 3u1 proizvoda koja su neophodna tvojoj skin care rutini, a rešavaju problem mitisera i bubuljica