Letnje nijanse 2021: Nije do kroja nego do boja – WANNABE MAGAZINE

Sa svetlijim vremenom idu i svetlije boje! Još u martu smo skinuli sa sebe zemljane tonove i dopustili da nosimo boje sa “veselije” strane palete. Kada smo se otresli svih slojeva odeće (konačno), ispod njih smo našli predivne haljine. Od midi haljina, koje su trenutno u modi i koje možemo nositi svake sezone, pa preko kratkih haljina do onih dugačkih u kojima se osećamo kao princeze – ove godine nije samo do kroja nego do boja (čak se i rimuje). Ovog leta naranžasta je u nijansama mandarine, od plave smo ukrali samo svetlije tonove, crvenu smo ugasili (više ne gori, sada samo tinja), ali je zato zelena zelenija nego ikada. Pogledajte u koje nijanse treba da obojite svoje haljine u letu koje nam predstoji.

Svetloplava

Na ovogodišnjim revijama za kolekcije proleće/leto 2021, mogli smo da vidimo razne nijanse plave boje. Od Versaceove okeanskoplave kolekcije do Balenciagine neonske, plava je definitivno jedna od udarnih boja ove sezone. Nijansu plavetnila birate sami, ali ne možete poreći da ipak pastelnoplava pobeđuje sve ostale, nebitno da li nosite kratku haljinu poput ove, haljinu u boho stilu ili neki vintage komad.

Bubble gum roze

Roze je ove sezone nežnija nego ikada. Umesto jarke ciklama-roze ili za nijansu tamnije barbi boje, ovog leta nosićemo pink nijansu koju pamtimo iz detinjstva kada smo žvakali one ogromne dečje žvake koje izgube ukus nakon nekoliko minuta. Čak i ova bubble gum roze boja može da varira između nežne kao što je prikazana na slici, i neon-roze koja će nam savršeno pristajati kada pocrnimo.

Drečavozelena

Zeleno volim te zeleno – ove godine boja prirode nam dolazi u sasvim neobičnoj nijansi, a to je limeta-zelena. Ona će savršeno da osveži orman posle svih teških maslinastozelenih tonova koje smo nosili dok je trajalo tmurno vreme. Limeta-zelena ima jednu posebnu moć, a to je da ide besporekorno uz apsolutno svaku nijansu kose.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Kad si sanjar u stvarnom svetu – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Loknasti messy bob je nova frizura koju će svi poželeti da nose ove sezone – WANNABE MAGAZINE