Leonardo DiCaprio u američkoj adaptaciji filma koji je dobio Oskara za najbolji strani film – WANNABE MAGAZINE

Ako ste pratili 93. dodelu Oskara koja se održala 25. aprila u “Dolby” pozorištu u Los Anđelesu, imali ste prilike da čujete za danski film “Another Round”, jer je dobio ovu prestižnu nagradu u kategoriji za najbolji stani film. Film nam dolazi od režisera Thomasa Vinterberga koji je nominovan za najboljeg režisera, ali je Oskar ipak otišao u ruke Chloé Zhao za film “Nomadland” čineći je prvom ženom azijskog porekla koja je dobila ovu nagradu, kao i drugom ženom u istoriji. Zajedno sa filmom “Another Round”, u kategoriji za najbolji stani film našao se i film iz Bosne i Hercegovine, “Quo Vadis, Aida”.

Nije prošlo ni nedelju dana kako smo gledali Thomasa Vinterberga kako drži u rukama Oskara, a već smo u svim svetskim medijima mogli da pročitamo vest da je produkcijska kuća američkog glumca Leonarda DiCapria otkupila prava na adaptaciju ovog filma. Firmu “Appian Way ” osnovao je dobitnik Oskara za najbolju ulogu u filmu “The Revenant”, 2004. godine, zajedno sa producentkinjom, Jennifer Davisson.

Sve fanove legendarnog glumca obradovaće vest da sem što je na aukciji otkupio prava na ovaj danski film, Leonardo DiCaprio će i igrati glavnu ulogu. Lik Martina je u originalnoj verziji (Druk) glumio Mads Mikkelsen, kojeg smo imali prilike da gledamo kao Hanibala, u istoimenoj seriji. DiCaprio će glumiti jednog od četvorice nastavnika u srednjim godinama koji su u fokusu filma “Another Round”.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Kako je Fulam i zvanično ispao (VIDEO) – Sportklub

Read Next

Pokrenite se i počnite da trenirate kad vas najviše mrzi, uz ovih 5 saveta – WANNABE MAGAZINE