• December 9, 2023

Lazić rekao da nikad nije upoznao Belivuka, pa naglasio: Imam veliko poštovanje prema tim ljudima

– Ja sam umetnik, pevač i neću da me non-stop provlače po nekim glupim stvarima – Istakao je Lazić

Darko Lazić, Veljko Belivuk Velja Nevolja

Foto: ATA images

Pevač Darko Lazić nedavno je u medijima u nekoliko navrata bio “povezan” sa ozloglašenom kriminalnom grupom Veljka Belivuka, odnosno Velje Nevolje, o čemu je sada rešio da progovori.

Naime, Lazić je u emisiji Amidži Šou morao da se dotakne te teme, jer se, kako je rekao, stvar otrgla kontroli i sve je otišlo predaleko, te njegova porodica ne mora neke stvari da trpi.

Preko glave mi je novinarskih natpisa, da me više gaze i vređaju. U poslednje vreme se non-stop piše oko Belivuka, je l’ tako? Velja Nevolja i cela ta ekipa. To su ljudi koje ja stvarno nikada nisam ni upoznao, niti znam te momke, niti sam ikakvu saradnju imao sa tim momcima, i jako mi je neprijatno što me u novinama non-stop provlače. Zaista, ja imam jako veliko poštovanje prema tim ljudima iako ih ne znam – priznao je Darko.

On je odmah nakon toga uputio apel svim medijima da prekinu da pišu neistine o njemu, jer će njegovi advokati imati “pune ruke posla”.

Ja sam umetnik, pevač i neću da me non-stop provlače po nekim glupim stvarima. Samo ću reći sledeće… Ovo važi za sve redakcije i sve novinare. Moj advokatski tim će imati čime da se pozabavi ukoliko budu nastavili sa lažnim natpisima jer mi je stvarno svega preko glave više. Ovo je sada umešalo i moju porodicu i sve. Jednostavno, okanite me se više – rekao je folker.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

A gde je kamera? Novi trend uskoro stiže na nove modele telefona

Read Next

“Florentino Perez je matora drtina koja će da uništi fudbal”: Rade Bogdanović besan zbog Superlige!