Lazić i Dobrić: Zaslužili smo titulu i Evroligu – Sportklub

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da dobiju sjajnu finalnu seriju ABA lige. Pobedili su Budućnost u odlučujućem petom meču sa 67:60, a svi akteri na parketu zaslužuju iskrene čestitke za ponašanje, za odnos prema rivalu, za prikazano na parketu.

Iskreno, nemamo mnogo snage za radovanje. Koristim priliku da čestitam svim saigračima, svim ljudima u klubu i navijačima, koji su bili uz nas. Teška sezona je ostala iza nas. Imali smo ubitačan ritam utakmica, mučile su nas povrede i korona. Uspeli smo da osvojimo trofej u Kupu, a sada smo stigli do primarnog cilja, a to je titula u ABA ligi i ponovni plasman u Evroligu. Čestitam Budućnosti na odličnoj sezoni, na odličnim partijama u finalnoj seriji, na istinskom spektaklu koji smo priuštili ljubiteljima košarke. Sada sledi slavlje, a zatim borba za titulu u Srbiji“, naglasio je kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić.

Jedan od junaka finalne serije bio je Ognjen Dobrić.

Ognjen Dobrić
KK Crvena zvezda

Očekivali smo tešku i iscrpljujuću seriju. Borili smo se od prvog do poslednjeg minuta, od prve do poslednje utakmice. Mislim da je finalna serija opravdala očekivanja. Čestitam Budućnosti na zaista sjajnim partijama. Mi smo imali više snage i koncentracije i smatram da smo zaslužili titulu i mesto u Evroligi“, naglasio je Ognjen Dobrić.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Šaras: Ne mogu da verujem koliko smo bili dobri u napadu – Sportklub

Read Next

Mesina: Uspeli smo da svedemo meč na jedan posed, ali… – Sportklub