LaFler produžio ugovor sa Pekersima – Sportklub

Predsednik Grin Bej Pekersa Mark Marfi otkrio je da je postignut dogovor sa glavnim trenerom Metom LaFlerom, ali i generalnim menadžerom Brajanom Gatenkastom i izvršnim potpredsednikom zaduženim za fudbalske operacije Rasom Bolom oko produženja ugovora.

Ovo je godina velikih potpisa za Pekerse. Prvo je Eron Rodžers potpisao mega ugovor, a sada je prvi čovek trofejne franšize potvrdio da su produženi ugovori ljudima na najvažnijim pozicijama. I to uprkos tome što ekipa u periodu njihovog rada nije došla ni do Lombardijevog trofeja, a ni do samog plasmana u superboul.

– Sa velikim zadovoljstvom mogu da kažem da, ne samo Met i Brajan već i Ras nastavljaju da budu u Pekersima u godinama koje dolaze. Kao što možete videti, očigledno je da sam zadovoljan poslom koji su odradili – rekao je Marfi.

Najduže od svih na poziciji je Gatenkast koji ima skor od 45 pobed, 19 poraza i remi. LaFler ima skor od 39 pobeda i 10 poraza i on je rekorder franšize ako se računaju samo prve tri sezone. U tom periodu Pekersi su dva puta došli do finala NFC i jednom zastali u divizijskoj rundi. Još samo da se dokopaju prstena…

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA UTORAK, 26. JUL – Beograduživo.rs

Read Next

ATP Atlanta: Korda krenuo silovito, a onda ispao od Danijela – Sportklub