Kylie Jenner je naša inspiracija za letnje look-ove, a ovo je njenih osam najboljih odevnih kombinacija – WANNABE MAGAZINE

Jun tek što je počeo, a mi smo već u mislima otišli na more i vidimo sebe kako preplanuli uživamo na pesku pored mora u čijem se odsjaju vidi nebo, dok u ruci držimo koktel i osluškujemo zvuk talasa. Naravno, naša mentalna slika letovanja ne bi bila potpuna bez autfita u kojem smo, a koji ne mora biti samo kupaći kostim. Naravno, bikini je letnji must have, ali preko njega možemo nositi uvezanu maramu, prozirnu haljinu ili nešto treće… i upravo u tom razmišljanju i biranju nam od pomoći može biti javna ličnost i beauty mogul Kylie Jenner, koja nas je u poslednje vreme na svom Instagram nalogu obradovala fotkama sjajnih letnjih autfita. U nastavku vam predstavljamo njenih najboljih osam trendy letnjih autfita koji će vas sigurno inspirisati pred pakovanje za put!

Nude matching set

Sportska odeća doživela je popularnost u 2020. godini i čini nam se da ne planira da izađe iz mode. Ukoliko leti želite da vam bude komforno, da budete stajliš i da u svakom trenutku budete spremne za trčanje, aktivnosti ili odbojku na plaži – predlažemo vam matching set kratkog topa i biciklističkih helanki u popularnoj nude boji.

Žuti kupaći komplet

Još jedna boja koja će ovog leta biti aktuelna je topla žuta – koja odlično izgleda uz preplanuli letnji ten. Ukoliko birate žuti bikini, predlažemo vam da odaberete onaj sa malo zatvorenijim gornjim delom koji vam takođe u drugim kombinacijama može poslužiti kao majica, odnosno, crop top. Takođe, uz žuti kupaći kostim odlično se slaže zlatni ili pozlaćeni nakit.

Kao sa pustog ostrva

Ukoliko je vaša letnja ispiracija takođe oduvek bila Brooke Shields iz čuvenog filma “Blue Lagoon” – na dobrom ste putu. Izgleda da je i Kylie pronašla inspiraciju za autfit baš u ovom filmu, obukavši providnu i prozirnu suknju i majicu – koje čine da izgleda kao da je došla sa nekog savršenog pustog ostrva. Ovo je pravi morski sexy i istovremeno nežan look.

Tropska lepotica

Kada budete kupovale kupaći kostim, obavezno pogledajte da li uz njega možete kupiti i neki drugi odevni komad od istog materijala, kao što je na primer opuštena i lepršava suknja ili pak marama. Oni će biti odličan dodatak vašem autfitu za plažu – na kojoj ne želite da budete obučene u nepraktičnu odeću, ali vam je potrebno da ne budete u svakom trenutku samo u kupaćem kostimu.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Zorana, Milica i Suzana: “Našu umetnost povezuje i prijateljstvo koje se razvijalo još od osnovnih studija” (INTERVJU)

Read Next

Sunčano, topliji vazduh sa Mediterana podiže temperaturu