Krysten Ritter je zla modna veštica u novom trejleru za Netflix film “Nightbooks”

Netflix je objavio zvanični trejler za film Nightbooks, horor fantaziju o Alexu, dečaku koji postaje zatvorenik zle veštice Natache. Kako bi izbegao tragičnu sudbinu, Alex ubeđuje vešticu da joj priča strašnu priču svake večeri kako bi je nasmrt preplašio, a ujedno ostao živ. On se udružuje sa zatočenicom Yasmin (Jewett) kako bi pronašao način da pobegne. Premisa zvuči kao nešto nalik popularnom animiranom filmu Coraline (2009), što je svakako dobar znak, a i ljubitelji mačaka će biti oduševljeni, jer će ih Nightbooks biti prepun. Iako na trenutak zvuči kao horor, ostvarenje je ipak namenjeno za uživanje cele porodice.

Premijera filma Nightbooks zakazana je za septembar, čime Netflix ranije otvara sezonu pred Noć veštica. Pored veštice i buljavih mačaka, film obiluje ekscentričnim, mračnim, magičnim enterijerima, starim knjigama i nesvakidašnjim kostimima.

Nightbooks je zasnovan na događajima iz istoimene knjige za decu J. A. Whitea, a režiraće ga David Yarovesky (Brightburn), dok su scenario napisali Mikki Daughtry i Tobias Iaconis, autori Five Feet Apart i The Curse of La Llorona. U filmu Nightbooks glavne uloge su ostvarili Krysten Ritter (Breaking Bad, Jessica Jones), Winslow Fegley (Timmy Failure: Mistakes Were Made) i Lidya Jewett (Wonder).

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

WTA Čikago: Preokret Korne, favoritkinje po planu – Sportklub

Read Next

Ovi pop hitovi nisu originalno namenjeni izvođačima po kojima ih danas znamo, a iznenadićete se kad saznate njihovu istoriju