Kosa boje kajsije? Internet kaže da!

Da li vam je dosadila vaša boja kose? Ukoliko ste prošle kroz spektar svih boja, oprobale se u tome da budete riđokosa, brineta i plavuša i niste više sigurne koju biste nijansu mogle da isprobate – imamo predlog za vas! Ovog leta, u trendu će biti kosa boje breskve koja je zapravo malo intenzivnija i malo toplija vrsta čuvene rose gold boje kose koju smo mogli primetiti na nekoliko poznatih ličnosti tokom prethodne godine. Za ovu boju kose potrebno je da imate prirodno plavu, odnosno svetlu kosu, ili da je pre farbanja izblajhate – kako biste uspešno postigli željeni ton breskve. Ipak, opcija je i da ukoliko imate tamniju kosu izvučete pramenove u ovom tonu, što može biti pravo osveženje za vas. Bilo kako bilo, vreme je da klasične boje kose ostavite po strani i malo se poigrate sa svojim izgledom – a mi vam u nastavku predstavljamo pet načina na koje možete nositi kosu boje kajsije.

Duži bob sa blagim talasima

A line bob srednje dužine je frizura koje će obeležiti ovo leto, a kosa boje kajsije odlično se uklapa uz ovaj tip frizure. Predlažemo vam da kosu ofarbate u miks roze i kajsija tonova, tako da vam kosa pri korenu bude bliža pink tonovima – a na krajevima bude svetlije nijanse kajsije. Nekoliko pramenova vam čak može ići prema klasičnoj, plavoj boji kose, kako biste dobili na dinamici i vizuelnom volumenu.

Kraći bob sa balayage prelazom

Kao što smo napisali, ove godine bob frizure će biti veoma popularne, a ukoliko više volite kraće bob frizure, evo predloga za vas. Takođe, ovo je predlog za sve one koji po prirodi imaju svetlosmeđu kosu, jer nju ne morate farbati u celosti kako biste dobili nijansu kajsije koju želite. Svetlosmeđa kosa će odlično izgledati nakon blayage tretmana u kajsija tonovima, a ono što je važno je da naglasite svetle pramenove koji vam uokviruju lice. Blagi talasi savršeni su uz ovaj tip kose.

Messy kosa i šiške u ujednačenom tonu

Ukoliko ste odvažne, ovo je frizura za vas. Šiške se definitivno vraćaju u modu, kao i frizure koje nas asociraju na sedamdesete godine, te ako želite da pokažete da ste osoba koja unapred nosi ono što će biti u trendu – predlažemo vam ovaj tip frizure, naravno, u boji kajsije. Ipak, kako bi vaša kosa izgledala ujednačeno i kako ne bi jedna stvar oduzimala fokus, predlažemo vam da je kompletno ofarbate u jedan ujednačen ton. Dodatak pramenova bi jednostavno bio too much, i zato se zadržite na jednoj boji.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Tripl-dabl Dončića za trijumf Dalasa nad Klipersima – Sportklub

Read Next

Da li je okej da ti mama bude najbolja prijateljica? – WANNABE MAGAZINE