• November 28, 2023

Kopa Amerika: Farines doneo prvi bod Venecueli – Sportklub

U meču drugog kola Grupe B Kopa Amerika Kolumbija i Venecuela odigrali su bez golova.

Daleko više razloga za zadovoljstvo ovakvim ishodom imaju fudbaleri Venecuele, koji su posle ubedljivog poraza od Brazila 3:0 došli do prvog boda. To što ni na ovom meču nisu postigli gol neće ih mnogo sekirati, jer nisu ni imali šut u okvir. I samo 35% poseda. A pravo je čudo da nisu primili bar dva, ako ne i više.

U stvari, čudo se zove Vilker Farines. Golman Venecuele je zabeležio ukupno sedam odbrana, od čega su neke spasile i čiste golove. Kolumbijci su pored tih sedam šuteva imali i čak 15 van okvira, ali čitava ta kanonada nije donela makar jedan gol i novu pobedu. U stvari jesu Kolumbijci postigli gol, preko Migela Borhe u prvom minutu nadoknade, ali je poništen zbog ofsajda. Koliko su na kraju Kolumbijci bili frustrirani ovakvim ishodom pokazuje i pogibeljan start duboko u nadoknadi Luisa Dijasa, zbog čega je dobio direktan crveni karton.

Kolumbija je i sa ovim bodom skočila na prvo mesto sa četiri boda, ima bod više od Brazila, ali uz utakmicu više. Trećeplasirana je Venecuela, dok Peru i Ekvador nemaju još bodove. Kolumbija se u narednom meču sastaje sa Peruom, dok Venecuela igra protiv Ekvadora.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

TUČA U CENTRU BEOGRADA – OKRŠAJ MOTOCIKLISTE I PEŠAKA (VIDEO) – Beograduživo.rs

Read Next

Rizik ili oprez: Veliko finale – koji sportista najviše zna? – Sportklub