Konorov povratak: “Za početak neki lakši protivnik” – Sportklub

Irski MMA borac Konor Mekgegor najpopularnija je ličnost u istoriji ovog sporta, a njegova slava i dalje privlači veliku pažnju, uprkos činjenici da u poslednje vreme niže poraze. Posle dva neuspeha protiv Dastina Poarijea, UFC ramzatra kako da najbolje unovči publicitet koji „Ozloglašeni“ donosi.

Mekgregor je u više navrata izrazio želju da se bori za titulu u kategorijama do 70 ili 77 kilograma, ali to je teško ostvarivo budući da je 33-godišnjak poražen u tri od svoja poslednja četiri meča.

Savladao ga je Habib Nurmagomedov u najgledanijoj UFC priredbi u istoriji, a potom ga je dvaput prekidom pobedio i Dastin Poarije. U drugoj od tih borbi Konor je zadobio povredu noge od koje se i dalje oporavlja.

Situaciju u kojoj se Mekgregor trenutno nalazi komentarisao je u UFC komentator i voditelj popularnog podkasta Džo Rogan. On je gostujući u jednom drugom podkastu, koji vodi bokserska legenda Majk Tajson, izjavio kako vidi povratak u oktagon za prgavog Irca.

[embedded content]

„Ako Konor želi da bude uspešan, mislim da bi sada trebalo da dobije protivnika koji je malo ispod šampionskog nivoa. Možda neki mlađi borac koji se probija, a protiv kojeg Konor može da ostvari prednost. Treba da dobije test, a ne da ga stave da se bori protiv Kamarua Usmana. To se često dešava u boksu, tzv. ‘tune-up’ borbe. Sada mu treba nešto slično meču koji je imao sa Donaldom ‘Kaubojem’ Serounijem“, izjavio je Džo Rogan.

U profesionalnoj karijeri Konor Mekgregor ima skor od 22 pobede (19 KO i 1 sabmišn) i 6 poraza. U poslednjem meču koji je imao proteklog leta, drugom porazu od Poarijea, Irac je zadobio povredu noge i od nje se trenutno oporavlja.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

HAOS NA DORĆOLU – JAK VETAR OBORIO OGROMNO DRVO, OŠTEĆENO VIŠE AUTOMOBILA (VIDEO) – Beograduživo.rs

Read Next

Slučajno ili… Cicipas gađao Alkarasa u telo (VIDEO) – Sportklub