Konkurs za POSAO: DIGITAL MANAGER – priključi se WANNABE Magazine timu!

WANNABE MAGAZINE je najposećeniji fashion, beauty & lifestyle magazin u Srbiji. Tokom desetogodišnjeg iskustva u razvoju online publishing brenda i kreiranju sadržaja u skladu sa digitalnim i marketinškim trendovima, nastao je i razvio se WANNABE Media digitalni kreativni studio specijalizovan za vizuelni nastup i komunikaciju na digitalnim kanalima modnih, beauty i lifestyle brendova. WANNABE Media studio je prepoznatljiv po inovativnim kreativnim konceptima i definisanim estetskim standardima, fleksibilnosti i brzoj egzekuciji visokog kvaliteta.

Digital Manager je pozicija za osobu za izraženim organizacionim sposobnostima i višegodišnjim iskustvom rada u oblasti digitalnog marketinga, direktno sa klijentima i na produkcijskim projektima.

Opis zaduženja:

  • Kreiranje digitalne strategije – content i advertising strategije za WANNABE Magazine i klijente WANNABE Media Studia
  • Učešće u kreiranju specijalnih projekata, interna kontrola i koordinacija projekata, praćenje rezultata i izveštavanje
  • Vođenje display advertising segmenta wannabemagazine.com
  • Vođenje oglašavanja za digitalne kanale za WANNABE Magazine

8. Web Shop Asistent Konkurs za POSAO: DIGITAL MANAGER priključi se WANNABE Magazine timu!

Od kandidata se očekuje:

– Minimum 5 godina radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji, poželjno u marketinškoj agenciji

– Obrazovanje VII stepena stručne spreme, poželjno iz oblasti marketinga

– Odlično poznavanje i iskustvo sa Facebook/Instagram i Google oglašavanjem, poželjno 3 godine radnog iskustva sa obe platforme

– Iskustvo sa Google Analyticsom i poznavanje principa SEO/SEM optimizacije

– Napredni nivo korišćenja MS Office paketa programa

– Napredno poznavanje engleskog jezika

– Komunikativnost, pozitivan stav orijentisan ka nalaženju rešenja, timski duh, kolegijalnost i želju za konstantnim usavršavanjem i praćenjem aktuelnosti i trendova.

Za više informacija o našim projektima posetite portfolio sajt našeg kreativnog studija www.wannabemedia.rs, kao i sajt magazina www.wannabemagazine.com.

Ukoliko veruješ da imaš ono što je potrebno da se pridružiš našem uspešnom i dinamičnom timu, prijavi se na email adresu konkurs@wannabemagazine.com, sa naznakom pozicije za koju se prijavljuješ.

Pošalji nam svoj CV sa fotografijom, portfolio, kao i motivaciono pismo u kom ćeš navesti zašto želiš da postaneš deo našeg tima. Samo kompletne prijave biće uzete u obzir, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ariana Grande se udala, a fotografije sa njenog venčanja zaista su magične – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Zašto veza ne može da uspe (sa nekompatibilnim partnerom)