Komšije otkrile kako žive Ražnatovići u Titelu, pomenuli i Cecu: Jedan Veljkov gest oduševio sve

Bogdana Veljko Titel

Bogdana i Veljko, kuća u Titelu, Foto: ATA Images, Telegraf

Veljko Ražnatović i Bogdana Ražnatović nakon venčanja i rođenja sina Željka preselili su se u Titel, u kuću koju je Ražnatović dobio u miraz od Bogdaninih roditelja.

Cecin sin je nedavno rekao on i njegova supruga rade na drugom detetu, da uživa u Tittelu i da mu gradska gužna ne nedostaje, a komšije su sada otkrile kako Bogdana i Veljko žive rodnom mestu Cecine snajke, a ispričali su i da je jedan Veljkov gest oduševio sve.

– Divni su, druže se i sa našom decom. Veljko često prolazi ovuda, jako je kulturan i fin. Ima velike pse, znaju da budu glasni i laju, pa uvek pita najbliže komšije da li im to smeta. Komšinica do njih mu je jednom prilikom izjavila kako voli pse, ali da joj se ne sviđaju ti ogromni psi, kao što su njegovi, već da bi ona volela malu kucu – rekla je komšinica.

Veljko joj je nakon nekoliko dana kupio malog psa, mislim da je maltezera uzeo. Ona se toliko vezala za njega i mi nismo mogli da verujemo da je on toliko fin – dodala je ona, a inače živi u blizini Rodića i često ima kontakt sa njima.

Veljko je kao čovek odličan, kao komšija je super. Uvek se javi, popriča, nije uobražen nimalo. Cecu slabo viđam. Meni se čini da on mnogo trenira, jer u kući ima salu za trening i teretanu. Najčešće je sa kerovima, ima dosta pasa, preko trideset, imao je i više – rekao je komšija i dodao:

Mirko Šijan je svoje pse odveo, jedno vreme su ih zajedno držali i čuvali. Veljko ima i dresere za pse. Veljkovog sina Željka svi šetaju, Bogdanina mama čim vidi nekog slobodnog radnika kaže: “Ajde malo, guraj ga'”, rekao je raspoloženi komšija.

Bogdani i Veljku je Ceca napravila bazen, to je jako veliki plac, na kom mogu još četiri kuće da se izgrade. Napravila je to zbog malog Željka, ali ga je Bogdana najviše koristila, tako je doterala liniju posle porođaja. Veljko voli što živi u Titelu, on ne voli gužvu – rekao je komšija za Objektiv i dodao:

– Imao je jednom nesuglasice sa nekim komšijama koji su glasno puštali muziku, jer je jedva uspavao dete, pa se plašio da preglasna muzika ne probudi Željka. Nudio im je piće i šta god žele, samo da se utišaju, izgladili su to. Ipak je on Cecin sin, mogao bi da se pravi važan, ali on uopšte nije u tom fazonu. Kada se vraća iz Beograda i kada prolazi ulicom, obavezno svirne svima! Vozi i kvad, ali to samo kada ide u prodavnicu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Sanja Marinković žestoko “potkačila” Staniju: Mislim da ti ne treba da budeš uzor devojčicama

Read Next

“Puno te pozdravljam i volim, tečo moj dragi”: Đoković poslao čestitku srpskom odbojkaškom treneru