Kome se Zlatan divi? Jedan je pravi Ronaldo, Brazilac – Sportklub

I sportisti kojima se dive milioni navijača imaju svoje idole. Zlatan Ibrahimović nikad nije krio kome se divio kad je počinjao karijeru. I dan danas se divi. Ronaldu, ali pravom, Brazilcu.

Švedski napadač poreklom iz Bosne i Hercegovine oporavlja se od povrede kolena koja ga je sprečila da igra na EURO 2020. Trenutno se nalazi na odmoru u Brazilu gde se slikao pored Ronalda i na društvenim mrežama objavio sliku iz potpis:

Samo zamislite, Ronaldo„.

Brazilac Ronaldo se smatra jednim od najboljih fudbalera na svetu svih vremena. Sa Brazilom je dva puta bio prvak sveta, a ima brojne trofeje i priznanja osvojene igrajući za neke od najvećih klubova poput Barselone, Intera, Real Madrida, Milana…

Povezane vesti

Ibrahimović kaže da nikad neće zaboraviti kad je u velikom milanskom derbiju igrao za Inter protiv Ronalda.

Mislim da je Ronaldo bio fenomenalan. Mogao je da uradi sa loptom šta god je hteo. Od najkomplikovanijih stvari činio je magiju. Uzeo bi loptu i kao da kaže: ‘Ja ću se sada pobrinuti za to’. Nikad ranije nije postojao takav fudbaler, a nema ni danas. Neponovljiv. Kad sam bio mlad igrač, gledao sam ga i rekao sebi: ‘Želim da budem upravo takav’. Igrač koji pravi razliku i predstavlja svetionik na terenu, jednostavno takav.“

Kad se Ibrahimović 2019. vratio u Milan izazvao je kontroverze kada su ga novinari pitali da li će u Seriji A pronaći pravog Ronalda (misleći na Kristijana, koji je tada bio u Juventusu), ali je Zlatan odgovorio:

Ništa od toga! Postoji jedan Ronaldo, Brazilac!“

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Wish&Go #64: Poslednji ludi ponedeljak – Sportklub

Read Next

Mark Awards – priznanja za stručnjake iz kompanija koji ostavljaju trag na tržištu