• November 28, 2023

Koja priča se krije iza haljine prekrivene kristalima, koju je Beyoncé nosila na žurci posle dodele Oskara? – WANNABE MAGAZINE

Beyoncé već duže vreme živi van reflektora javnosti. Međutim, kad god se pojavi – jasno je da sledi boom događaj, jer ova žena nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Na ovogodišnjoj dodeli Oskara izvela je pesmu Be Alive, koja predstavlja deo soundtracka za film King Richard, podsetivši nas koliko volimo njene performanse.

[embedded content]

[embedded content]

Na crvenom tepihu pre ceremonije, Beyoncé se odlučila za jarko žutu haljinu sa velikim plaštom i istobojnim rukavicama. Ako smo u nešto sigurni, onda je to da Quenn B uvek izabere savršene autfite koji će zaseniti publiku – kako na sceni, tako i na crvenom tepihu.

Međutim, pravo iznenađenje je ostavila za afterparty, koji je usledio nakon dodele Oskara. Holivudska elita tradicionalno odlazi na nekoliko žurki posle dodele – jedna takva je Vanity Fair sa koje uvek dobijemo fotografije najboljih odevnih komada i lookova, dok druga, kultna žurka, koja se nekada održavala u kući legendarnog Princea, sada se održava u kući porodice Carter.

Beyoncé se na žurci posle dodele Oskara pojavila u prozirnoj haljini u kojoj je izgledala kao boginja. Sijala je više od svih ostalih zvezda u prostoriji, kako svojim izgledom tako i zbog haljine koja je bila prekrivena kristalima – ali samo na određenim mestima.

Queen B je haljinu nosila sa lakoćom, ali njeno šivenje definitivno nije bilo lako. Haljina je šivena prema modelu dizajnerke Celie Kritharioti koja je trenutno na čelu jedne od najstarijih modnih kuća u Atini. Haljina je zahtevala stotine sati ručnog veza, hiljade šljokica i brojne dodatke za ostvarenje tog naked for the eye momenta.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Ukrajinsko-beloruski duel u Čarlstonu pripao Kalininoj – Sportklub

Read Next

Imam anksioznost i nemoj da mi kažeš da se smirim – WANNABE MAGAZINE