Klop: Četiri pobede – to je jedina šansa koju imamo – Sportklub

Posle pobede protiv Sautemptona, Jirgen Klop je rekao da se nada da će njegov tim osvojiti svih 12 bodova u preostala četiri kola.

„Nisam siguran da li će nam pomoći da držimo prekrštene prste, ali vidite, moramo da pobedimo u utakmicama koje nas čekaju i mislim da ako upišemo sve četiri pobede, to bi moglo da bude dovoljno. Ali, to je samo zato što Lester igra protiv Totenhema, a oni protiv Čelsija, niam baš do kraja razmišljao o tome“, rekao je Klop na pitanje o obezbeđivanju mesta koje vodi u Ligu šampiona sledeće godine.

„Ali, četiri pobede, to je zapravo jedina šansa i moramo d apokušamo da to i uradimo. Biće teško, ali moramo da probamo. Ovo večeras je za nas bilo veoma važno“, dodao je Nemac.

„Bilo nam je veoma važno da pobedimo, znali smo da će biti teško, uvek je teško protiv Sautemptona, mislim da ne mogu da se setim neke utakmice sa njima u kojoj smo se osećali komforno. Možda pre nekoliko godina u Liga kupu, ali tada Ralf Hasenhitl nije bio tu. Što se tiče nade da ćemo završiti u top četiri ova pobeda znači da je ta nada još uvek živa i ništa više“, rekao je Klop.

„Situacija se malo promenila, ali zapravo samo za nas. Ostali timovi su u boljoj poziciji nego mi, za njih ova naša pobeda ne menja mnogo“, zaključio je Klop.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Pobeda Rendžersa nad Bruinsima u meču sa devet golova – Sportklub

Read Next

Efikasni načini da izgradite dublje veze sa drugima – WANNABE MAGAZINE