KINESKI KULTURNI CENTAR SE USKORO OTVARA – ŠTA ĆE SVE SADRŽATI? – Beograduživo.rs

Kineski kulturni centar na Novom Beogradu će uskoro biti završen, a kako mediji prenose, uskoro se može očekivati i njegovo svečano otvaranje. U pitanju je multifunkcionalni kompleks podeljen na sledeće programske celine: Kineski kulturni centar, restoran, hotel, poslovni prostor. Centar se nalazi na Novom Beogradu u bloku 11A.

Ukupna bruto potvršina objekta je preko 32.000 metara kvadratnih, od čega se oko 23.400 metara kvadratnih nalazi na nadzemnim etažama. Visina objekta na krovnom vencu je 32 metara, a podeljen je na ukupno devet nadzemnih i dve podzemne etaže. Ispod objekta nalazi se velika podzemna garaža sa 218 parking mesta kao i 23 parking mesta na otvorenom. Deo parking mesta će biti rezervisan za korisnike kancelarijskog prostora, dok će ostali deo biti namenjen za javni parking.

Što se tiče kultrunog centra, navodi se da će njime rukovoditi Ministarstvo kulture i turzima NR Kine, a sadržaj centra činiće prijemni hol, multinamenska sala, čitaonica, galerija i niz prostorija namenjenih edukativnim i izložbenim sadržajima.

Poslovni prostor je ukupno površine 5.500 metara kvadratnih raspoređenih na tri etaže. Na 4, 5. i 6. spratu nalaziće se kancelarije otvorenog tipa, tok će se na 7. spratu nalaziti sedište investitora projekta i njihove partnerske kompanije.

Hotel će sadržati 35 dvokrevetnih soba i 19 apartmana za diplomate i zaposlene u kulturnom centru koji su predviđeni za smeštaj 78 osoba. U restoranu gosti hotela će moći da isprobaju autentična jela i hranu sa dalekog istoka.

Najnovije vesti:

Izvor: eKapija

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

POČINJE ISPLATA POLOVINE MINIMALNE ZARADE – Beograduživo.rs

Read Next

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI, BEZ VODE VIŠE ULICA – Beograduživo.rs