• November 29, 2023

Kendal Jenner i Bella Hadid predstavile “La Montagne”, novu kolekciju francuskog dizajnera Jacquemusa – WANNABE MAGAZINE

Francuski dizajner Simon Porte Jacquemus održao je reviju u Parizu, u kojoj je predstavio svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2021/22 – “La Montagne”. Još pre nego što je revija bila održana, brend visoke mode, Dior, podsetio nas je na ovog vrhunskog dizajnera, kada je kreirao torbe koje nisu veće od 15 cm. Jedan pogled na mikro veziju torbe “Lady Dior”, omiljenog aksesoara princeze Dajane, naveo nas je da se setimo ko je prvi u svet mode doneo izraz micro bags i time zauvek promenio način na koji žene razmišljaju kada odlučuju šta im je sve potrebno da imaju sa sobom kada izađu iz kuće.

Jacquemus je kralj estetike, što je dokazao kada je predstavio svoju kolekciju za proleće/leto 2021, među beskrajnim plantažama pšenice koje su bile savršeno komplementarne sa njegovim dizajnom. Ove godine, on je zamenio nežnu pšenicu jarkim kolor blokovima, među kojima su prošetale poznate svetske manekenke poput Kendal Jenner i Belle Hadid.

Jednostavna pozadina je dopustila odeći i aksesoarima da ispričaju svoju priču i da potpuno dođu do izražaja. Tonovi koje je izabrao za kolekciju jesen/zima, čine nam se kao prekopotrebna doza vitamina D, i razbijaju sivilo za koje znamo da nas čeka kada se leto završi. Zaštitna boja poznatog francuskog dizajnera je i ovog puta dominirala modnom pistom, a to je, naravno, ona savršena nijansa koja tako koketno balansira između tamnopink i ciklama tonova. Nju je kombinovao sa cinober-crvenom i zagasitom narandžastom bojom, koja je napravljena sa ciljem da je konačno zavolimo.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Petković: Jednog favorita smo izbacili, ali nismo završili – Sportklub

Read Next

Kiehl’s predstavlja renovaciju Ultra Facial Oil-Free gel kreme za 24-časovnu hidrataciju