Keeping up with The Godfather Kardashians – šta se događa sa stilom sestara? – WANNABE MAGAZINE

Bilo da vas zanima ili ne zanima život porodice Kardashian/Jenner, do vas je sigurno stigla vest da se Kourtney Kardashian udala za Travisa Barkera u italijanskom selu Portofino, poznatom turističkom mestu. Mi smo ispratili ovo venčanje i nismo mogli a da ne primetimo kako su Kardashianke imale uniformisan stil. Kao da su se probudile i jednostavno odlučile da izgledaju kao da su izašle iz neke savremene, fashion verzije kultnog filma The Godfather.

Nismo mogli da ne primetimo njihove kombinacije, koje su zaista otišle u pomalo goth, pomalo mafija stil oblačenja. U pojedinim trenucima nismo bili sigurni da li se radi o sahrani ili o venčanju, upravo zbog crnog vela, crne čipke, velikih krstova, ikone na haljini… Očigledno je zamišljeno da The Godfather bude tema venčanja, što je malo nelogično, s obzirom na to da se venčanje odigralo na samom severu Italije, u blizini Đenove, a ne na Siciliji koja mnogo više odiše ovakvim vajbom.

Pa, hajde da krenemo redom, od najstarije sestre Kardashian.

Kourtney Kardashian

Kourtney je mlada na ovom venčanju i najveća pažnja je bila na njoj. Svima je privukla poglede sledećom kombinacijom:

Dvoumimo se šta je zaista htela sa ovim outfitom, verovatno da nas zapanji i da se o njoj govori. I uspela je. Verujemo da su mogle da se naprave mnogo uspešnije kombinacije koje odgovaraju prilici, kao na primer, neka bez ikone device Marije. Ali, sad je kasno za to.

A onda imamo i fotografije sa venčanja, koje su u istom tom vajbu, ali je sve mnogo uspešnije izvedeno.


Ovde je toliko očigledno da je u pitanju venčanje održano u Italiji. Imamo još jedan detalj device Marije – na velu Kourtney Kardashian. Čak je i svetinja ovde u službi mode (prepoznajte sarkazam).

Kim Kardashian

Kim je, naravno, ispoštovala temu i dala sve od sebe da bude u katoličkom goth fazonu. Dakle, čipkasta, strukirana haljina. Nama se na neki čudan način dopada ova haljina, ali je opet preterano sa detaljem krsta – jer zaista nije jasno kakvu poruku želi da pošalje.

Druga kombinacija je nešto što smo već navikli da vidimo od Kim. Tamno, usko da uže ne može, bez detalja. Malo podseća na njen Met Gala look od prošle godine.

Khloé Kardashian

I Khloé je bila u istom stilu, samo uz malo više boja. Ali, i dalje se oseća ta mafija-katolik atmosfera.

Njena prva kombinacija koji izdvajamo je vintage Dolce & Gabbana uska haljina sa animal printom – koju je zaista odlično iznela i koja malo odudara od čitave “teme”. Ovoj sjajnoj haljini je uspela da udahne novi život, a da ne pokvari njen originalni, autentični vajb.

A onda opet imamo goth style koji nikome nije razumljiv. Bilo bi sve sasvim ok da se sve sestre generalno oblače na ovakav način, ali već znamo da to nije slučaj. Zato se pitamo da li je ovakva tema izabrana samo zato što je Italija u pitanju?

Imamo čipku, karnere, krst, mnogo detalja na samoj haljini, i onda kao šlag na torti dolazi ukrasno oglavlje. Opet je preterano. Hajde, sestre Kardashian, da nađemo sredinu između previše i premalo – ukoliko je to moguće?

Kendall Jenner

Kendall se pridružuje nošenju krstova. Ovu ogrlicu zajedno sa haljinom sačinjenom od crnog korseta i crnim tilom nosila je na večeri koja je organizovana uoči venčanja Kourtney Kardashian. Sestre su se očigledno dogovorile da su krstovi tema.

Bez ovog detalja bismo samo imali utisak da je tema bila moda sa kraja devedesetih godina, ali u goth stilu – kao na primer iz filma The Craft.

Kylie Jenner

Dolazimo do najmlađe sestre – za koju smatramo da se najbolje obukla. Nije nigde otišla u ekstrem, a obukla se sa stilom, ne razlikujući se previše od onog što inače nosi.

Ispoštovala je temu “crne svadbe” kao i ostale sestre, ali nije suviše goth. Zapravo joj veoma dobro stoji to što je izabrala i ne bismo se bunili da je vidimo u još sličnih kombinacija.

Naredna haljina najviše odudara od svih kombinacija koje smo do sada videli i zahvalni smo Kylie na tome. Prelepa haljina sa cvetnim detaljima – kao što jednom venčanju i dolikuje. Za razliku od većine svojih sestara, Kylie gradi svoj stil i ne možemo reći da je u potpunosti “bezlična”. Ostale sestre, čini nam se, stil grade u odnosu na svog trenutnog partnera i odabranu, popularnu estetiku. Nemaju svoju stilsku ličnost, već su kao prazna platna, lutke za oblačenje – koje čekaju na stiliste.

Voleli bismo da je veći akcenat bio na samom venčanju. Ovako izgleda kao da je tema venčanja bila u prvom planu, da je bilo bitnije ko će šta obući, nego kako će se provesti. Ipak, šta smo drugo očekivali?

Naslovna fotografija: instagram.com/kourtneykardash

Jovana Petković

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Zavirite u Superhero kolekciju u saradnji dizajnerke Tatjane Ostojić i kompanije Mastercard – WANNABE MAGAZINE

Read Next

“Pitam o Novaku, Marjan ne priča sam o njemu”: Novi Vajdin “student” samouveren pred duel sa Đokovićem