KCS DOBIJA GARAŽU NA ŠEST NIVOA – Beograduživo.rs

Kako piše portal eKapija, u okviru Kliničkog centra Srbije Urbanističkim projektom predviđena j eizgradnja garaže na tri sprata, odnosno šest nivoa za parkiranje. Prostor obuhvata nešto manje od 160.000 metara kvadratnih, a buduća garaža nalaziće se između Neuropsihijatrijske klinike Laza Lazarević i glavne zgrade KCS, uz novoprojektoviani urgentni centar.

Predviđeno je da garaža bude podzemo-nadzemne spratnosti Po+P+2, sa predviđenim pariranjem na šest nivoa – pet etaža i etaža krova. To znači da će biti 102 parking mesta u podrumskoj etaži, 89 u prizemlju, po 109 na prvom, drugom i trećem spratu i 121 na krovnoj etaži. Od ukupno 639 parking mesta za osobe sa invaliditetom predviđeno je 65 parking mesta. Sve nadzemne etaže projektovane su kao otvorene, odnosno bez spoljnih zidova.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

ZAKLJUČAVANJE AKO SE NE VAKCINIŠEMO? – Beograduživo.rs

Read Next

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs