Karleuša posle dužeg vremena pokazala oca, ali svi s jakim razlogom komentarišu izgled Duška Tošića

Jelenina porodica uživala je u prirodi

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša objavila je porodičnu fotografiju, a najlepši komentari svakako su otišli na račun njenih naslednica Atine i Nike Tošić.

Atina i Nika poziraju sa tatom, fudbalerom Duškom Tošićem, i Jeleninim ocem, Draganom Karleušom, a sudeći po pozadini uživali su na jednom splavu pored reke.

Pop zvezda je očigledno fotografisala svoju porodicu, a Atina i Nika oduševile su opuštenim izadnjem, a ove devojčice svojim stajlingom već privlače veliku pažnju javnosti.

Pored Jeleninih naslednica i oca, njen suprug Duško izazvao je lavinu komentara, a svi su saglasni da fudbaler nikad bolje nije izgledao i da je “top frajer”.

“Duško kida, a kako i ne bi”, “Atina i Nika su preslatke”, “Duško nikad bolje nije izgledao”, “Jelena, ćerke su do tebe nasledile modni stil”, “Tošić je opasan frajer”, “Duško se nešto promenio, ne znam šta je ali izgleda vrhunski”, “Kakva lepa porodična fotografija, ali mi je žao što Jelena slika, a nije na njoj”, neki su od komnetara.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vojvodina dovela pojačanje za Ligu šampiona

Read Next

Koraćeva se pohvalila sa aerodroma: Nakon marta i aprila, Ana će i deo maja provesti u Dubaiju