Kanadski jutjuber prvi put bio na Marakani, očekivao je “rat”, pa se sklonio na “zapad”

Simpatična dvojka u novoj avanturi

Kanađanin

Foto: Youtube/JetLag Warriors

Par kanadskih jutjubera Stiv i Ivana koji se javljaju sa raznoraznih svetskih lokacija i svoje avanture “kače” na kanal “JetLag Warriors”, javili su se prethodnoh dana i iz Beograda, sa stadiona Crvene zvezde. Stivu je bila velika želja da posle fudbalske utakmice u Rumuniji prisustvuje i nekom meču elitne srpske lige, a Zvezdu je izabrao posle, kako kaže, preporuka ljudi.

– Prvo ikad srpski fudbalsko iskustvo! Ivana i ja smo Kanađani i naša verzija fudbala je američki fudbal – javio se ispred Zvezdine blagajne ovaj momak, koji nije mogao a da ne primeti jake policijske snage svuda oko stadiona.

Kad smo kod američkog fudbala, policija je svuda oko nas ovde i nosi opremu za američki fudbal, zaštita za ramena, kacige… 

Kanadski jutjuber

Printskrin: Youtube / JetLeg Warrior

Izabrao je meč Zvezde i niškog Radničkog, i očekivao je vatru na tribinama, čak i nerede, jer se informisao da su oni česti u Srbiji, međutim brzo je shvatio da je izabrao pogrešnu utakmicu za to.

Ako je ovo iskustvo kao što nam je bilo ono u Rumuniji, biće rata ovde – aludirao je na tenziju koju je video tokom bukureštanskog derbija.

Sa saputnicom je izabrao mirniji deo Zvezdinog stadiona, zapadnu tribinu, bliže “severu”, a pre ulaska na stadion obišao je i navijački butik, konstatovao da nije jeftin, i na kraju kupio majicu za Ivanu. Tek tad su bili spremni za ulazak na stadion.

Izabrali smo Crvenu zvezdu jer nam je više ljudi preporučilo utakmicu Zvezde zbog navijanja. Dakle, ili Zvezda ili smrt – našalio se ovaj harizmatični jutjuber.

U nastavku pogledajte kako se ovaj simpatičan par proveo na samoj utakmici.

[embedded content]

Video: Delije prozivaju Crvene đavole u Kragujevcu: Navijači Zvezde grme u Kragujevcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 31. oktobar

Read Next

Skandal u Brazilu: Igrači prestravljeni bežali od huligana, ovi lomili sve pred sobom