Kako svaki horoskopski znak prikriva svoju zaljubljenost – WANNABE MAGAZINE

Zašto biste uopšte skrivali svoja osećanja? Pa, uvek postoje pogrešno usmerena osećanja, koja ili nisu uzvraćena, ili se smatraju nepriličnim, ili ih naprosto krijete sami od sebe, jer ste nesigurni i zbunjeni. I jer ste naučili da ne budete iskreni i neposredni i da čekate da druga osoba uloži više od vas, da „otvori karte“ da biste vi mogli da se opustite. Svako ponekad ima dobar razlog da „kulira“ i pravi se da ne oseća leptiriće u stomaku. 

Ovan

Neprijatni ste prema predmetu svoje žudnje. Otrovni ste, sarkastični i izazivate sukobe. Vaše živahno i prijatno ponašanje se momentalno menja u prisustvu važne osobe i vi „vadite oružje“ i koristite ga nemilice. Uostalom, to je dobar način da izazovete drugu osobu, da vidite od kakvog je „štofa“ i ume li da vam parira – ako vas uspešno „spušta“ svojom inteligencijom i duhovitošću, ili vas razoružava svojim šarmom, još više se zaljubljujete. 

Bik 

Vi koristite moć ignorisanja – aktivno izbegavate razgovor sa nekim do koga vam je stalo, kad ga sretnete, ponašate se rezervisano i nezainteresovano, ne gledate ga u oči, kao da se dosađujete, ili žurite i imate preča posla. Ako i posle ovakvog tretmana druga osoba pokazuje želju da sa vama komunicira i izražava svoje interesovanje, lagano popuštate, jer je prošla test. 

Blizanci 

Stavljate drugu osobu u frend-zonu. Pričate o svojim bivšim ljubavima, komentarišete osobe koje poznajete i ponašate se kao da vas svi drugi više zanimaju od nje. Tretirate je kao saučesnika i svedoka i gledate kako polako postaje zbunjena i nesrećna, jer ne zna kako da dopre do vas. To je siguran znak da ste izazvali onu vrstu pažnje koju ste želeli. 

Rak 

Ponašate se izuzetno prijateljski sa svima oko sebe. Stavljate drugu osobu u situaciju posmatrača – neka vidi koliko ste svima dragi, kako ste slatki i šarmantni i koliko topline i ljubavi imate u sebi. Neka zna da ima šta da izgubi, ako se ne potrudi oko vas i neka čezne da bude obasuta vašom pažnjom i srdačnošću – i neka se pita zašto ste prema svima tako izdašni, osim prema njoj. 

Lav 

Vi dignete njušku, zabacite grivu i krećete se graciozno i bezobrazno opušteno – jer ste svesni da je apsolutno svako ispod vašeg nivoa, da ste najbolji, najlepši, najpoželjniji, najpametniji. Neka se druga osoba dobro potrudi da prevaziđe svoje slabosti i da pokaže hrabrost – jer ako nema hrabrosti, onda stvarno nema šanse kod vas. I ako vam uspe da je zaplašite (a često vam uspe), počinjete da je žalite i prezirete. 

Devica 

Jednostavno lažete. Tvrdite da niste zainteresovani, kada i te kako jeste, a svakako izbegavate odgovore na direktna pitanja i radije sve okrećete na šalu. I veoma ste ubedljivi. Koliko dobrih prilika ste do sada obeshrabrili i oterali od sebe svojim uveravanjima da tu ničeg nema i da ničeg ne može ni da bude. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Pet filmova koje bi trebalo da pogledate dok čekate termin za svoje venčanje – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Univerzum podržava vaš lični razvoj – sreća dolazi usput – WANNABE MAGAZINE