Kako su Hrvati “usijali” Google: Šta je to boza?

Nakon što je Milanović to Plenkoviću odgovorio da je premijer “krkao bozu i gusti sa šlagom”, komšije su “skočile” na Google

Građani Hrvatske bukvalno su “usijali” Google pretraživač kako bi saznali značenje reči “boza”, nakon što je hrvatski premijer Andrej Plenković za predsednika Zorana Milanovića rekao da se razotkrio kao “najobičniji prodavac boze”.

Milanović je na to Plenkoviću odgovorio da je premijer “krkao bozu i gusti sa šlagom”, kao i kremšnite, dok je on pio viski i pivo.

Reč “boza” se “nikada u istoriji” nije toliko guglala kao juče, preneli su hrvatski mediji, nakon što su se dvojica najviših hrvatskih držvnika “počastili” u svojim javnim prepucavanjima koja traju mesecima.

Televizija RTL je u svojoj emisiji “Direkt” otišla korak dalje, pa je objasnila da je reč o hiljadama godina starom turskom napitku, koji je davnih dana bio popularan na Balkanu i posluživao se u poslastičarnicama.

Kako bozu nije moguće kupiti u Hrvatskoj, ta televizija u emisiji “Direkt” ponudila recept za pripremanje ovog naptka.

Video: Koji koktel najbolje odgovara tvom karakteru, evo šta kažu astrolozi

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Crisis HQ makes three new decisions: June 21 is the key date for them all

Read Next

Lidija Vukićević u providnoj haljini: Struk nikad uži, a svi se pitaju da li je u toplesu