Kako se svaki horoskopski znak snalazi u haosu – WANNABE MAGAZINE

Nekome je haos prirodno stanje, pa ga i ne primećuje, nekome je inspirativan i izazovan, a neko se potpuno gubi i slama pod pritiskom nedostatka organizacije i reda. Evo kako se svaki horoskopski znak snalazi u snalazi u haotičnim situacijama.

Ovan

Uvek u akciji i potrazi za adekvatnim izazovom za svoj um, snagu i energiju, Ovan je u haosu kao kod kuće. Drama, avantura, raspad sistema – Ovan sve preuzima u svoje ruke, deli zadatke, prihvata se posla i lagano sve dolazi na svoje mesto.  

Bik

U startu, Bik poludi i prsne pod pritiskom – svako remećenje njegove rutine ga izluđuje, jer više od svega ceni svoju udobnost i svoje navike. Međutim, posle prve reakcije, Bik se pribira i prilagođava, a zatim polako uspostavlja novu rutinu u izmenjenim okolnostima. 

Blizanci

Blizanci su brzi i prilagodljivi. Ako haos krene na njih, skočiće u stranu i pronaći način da izađu na kraj sa onim što ih je snašlo i nastaviće da skaču, predupređujući najteže udarce svojom hitrom i praktičnom inteligencijom. Međutim, sve vreme će se žaliti, buniti i kukati što moraju to da rade i podnose. 

Rak 

Rakovi imaju snažne zaštitničke instinkte prema bližnjima i u haosu, panici i dezorganizaciji, prvo se staraju da svi oko njih budu zbrinuti, utešeni, zauzeti nečim što će im pomoći da se saberu, a zatim preživljavaju stres krišom od svih. 

Lav 

Lavovi, naravno, preuzimaju vođstvo i inicijativu i u trenutku imaju optimalno rešenje u svakoj haotičnoj situaciji. Imate sreće ako imate Lava uz sebe u nekoj krizi, jer ni o čemu nećete morati da razmišljate – osim ako i sami niste veliki organizator i osoba koja rešava probleme (Ovan, recimo), u kom slučaju biste morali da podelite zaduženja. 

Devica 

Device ostaju pribrane i razložne i nikada ne gube glavu. Posmatraće i analiziraće elemente haotične situacije, pronalazeći najpraktičniji način da se uspostavi funkcionisanje, ili da se premoste nemogućnosti. One deluju umirujuće na sve oko sebe i ulivaju drugima poverenje da će sve biti u redu, iako se same tako ne osećaju. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

6 modela belih pantalona koje su vam prekopotrebne, a da niste ni znali – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Balans u ishrani bez dijete? Moguće je uz ovih 5 saveta – WANNABE MAGAZINE