Kako je pandemija uticala na kreiranje novih poznanstava, i kako da ipak upoznate nove ljude – WANNABE MAGAZINE

Globalna pandemija definitivno je promenila sve u našim životima. Odjednom smo se našli u situaciji u kojoj više nema bezbrižnih izlazaka i putovanja, i ne samo da ne možemo da se viđamo sa bliskim ljudima, već ne znamo ni gde bismo upoznali nove. Do sada nismo morali da razmišljamo o tome da li ćemo i u kojoj prilici upoznati nekog zanimljivog, ko će nam kasnije možda postati blizak prijatelj ili čak partner, ali sada ne možemo a da se to ne zapitamo. U trenucima u kojima je naše kretanje ograničeno, a naš život se uglavnom preselio na društvene mreže – gde se nalaze nepoznati ljudi? U nastavku vam predstavljamo nekoliko načina na koje možete steći nova poznanstva u doba globalne pandemije.

Upišite online kurs vežbanja, joge, pilatesa…

Dobro je poznata činjenica da je sport aktivnost iz koje uvek nastaju bliska prijateljstva. Sve i da se u jednoj sportskoj aktivnosti nađe skup potpuno različitih ljudi, timski duh i zajednička ljubav prema sportu kojim se bave, garantovano će ih spojiti – a to se srećom može dogoditi i online (iako naravno jedva čekamo trenutak u kojem ćemo moći uživo da odlazimo na treninge). Zato vam predlažemo da upišete online sportski kurs, bilo da je u pitanju pilates, joga ili nešto treće. Ono što je ključno je da imate časove organizovane u real timeu, uživo preko Zooma, kako biste se zaista osećali kao da prisustvujete treningu. Na taj način ćete se i lakše naterati na vežbanje, a i steći ćete nova poznanstva sa ljudima koji dele jedno od vaših interesovanja, a to je fitnes.

Odvažite se i pišite ljudima na Instagramu

Ako vam je ikada bilo potrebno da vas neko malo “pogura” da se oslobodite i pišete onom slatkom liku na Instagramu, ovaj tekst shvatite kao znak da je vreme da to učinite. U suštini, Instagram je društvena mreža koja je sada već toliko prisutna u našim životima, da zaista više nema potrebe da se stidimo da nekome odreagujemo na story ili pokrenemo spontanu komunikaciju. Setite se, nekada je bila najnormalnija stvar na svetu da dodate nepoznatu osobu među prijatelje na Facebooku a onda se dopisujete i upoznate. U krajnjem slučaju, šta može da se desi i da vam taj neko ne odgovori? Ništa, samo idete dalje.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Razbijamo najčešće mitove koje ćete čuti u svetu manikira – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 24. april