• November 28, 2023

Kako je Kate Middleton zauvek promenila kraljevsku porodicu – WANNABE MAGAZINE

Tiha voda, breg roni – ovo je jedan od najboljih načina kako bismo mogli da opišemo Kate Middleton i njen uticaj na kraljevsku porodicu u Velikoj Britaniji. Bila je u fokusu javnosti kada se venčala za princa Williama, ali se posle toga tek ponekad pojavljivala u javnosti i retko je davala intervjue. Kate je oduvek bila nenametljiva, ali je i pored toga uvek znala da istera svoje.

Danas, posle 11 godina otkako se pridružila kraljevskoj porodici, možemo pričati o njenom uticaju. Ona je svoj put omiljene princeze krčila polako, gotovo neprimetno, a o njenom uspehu možemo govoriti tek sad, nekoliko dana nakon što je proslavila četrdeseti rođendan.

Ona je jedan od retkih članova kraljevske porodice koja nije imala nijedan skandal, iako su u Bekingemskoj palati skandali česti. Kate i William se bave aktivizmom i predstavljaju lice inicijacije za mentalno zdravlje pod imenom Heads together. 

Takođe, Kate se sama angažovala u raznim projektima. Trenutno je aktivna u projektu koji se tiče dobrobiti najmlađih, dok je pre toga objavila knjigu fotografija Hold Still. Reč je o fotografijama napravljenim širom Ujedinjenog Kraljevstva u periodu pandemije. Dakle, buduća kraljica je okrenuta ka humanitarnim projektima i usmerava svu svoju pažnju ka održavanju pozitivne slike o kraljevskoj porodici.

No, po čemu se ona razlikuje od te porodice? Ne bismo je baš mogli nazvati buntovnicom koja forsira menjanje tradicije, jer to uopšte nije njen stil. Ipak, Kate jeste unela razne novine u kraljevsku porodicu i na svojevrstan način je modernizovala.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Murinjo prvi pik Evertona, ali ugovor u Romi… – Sportklub

Read Next

Ovo je beauty rutina koje se pridržava Emily in Paris… pardon, glumica Lily Collins! – WANNABE MAGAZINE