KAKO DO DODATNOG POPUSTA ZA INFOSTAN? – Beograduživo.rs

POPUST ZA INFOSTAN – Kako se navodi u saopštenju JKP Infostan tehnologije, svi korisnici mobilne aplikacije i portala e.Sanduče, mogu ostvariti dodatni popust i uštede na račune za Infostan.

Pravo na dodatni popust ostvaruju svi novi korisnici koji se registruju na portalu i aplikaciji e.Sanduče, kao i svi registrovani korisnici koji do sada nikada nisu vršili plaćanje na portalu i aplikaciji e.Sanduče, a koji u periodu od 1. do 31. jula 2021. godine na mobilnoj aplikaciji ili portalu e.Sanduče izvrše plaćanje junskog računa sa Mastercard platnom karticom i sačuvaju karticu za buduća plaćanja. Popust će biti iskazan na narednom mesečnom računu. Aplikacija i portal e.Sanduče korisnicima pružaju mogućnost da prilikom registracije, sačuvaju podatke svojih Mastercard platnih kartica u sigurnom i sertifikovanom okruženju.

Dodatan popust je obezbeđen za prvih 5800 korisnika koji svoje junske račune plate sa Mastercard platnom karticom i sačuvaju karticu za buduća plaćanja tokom jula.

Dodatni popust od 8% korisnici će ostvariti pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije“ od  5%, 6% i 7% i subvencija od 10 do 30% za socijalno ugrožene kategorije građana. Takođe, korisnici sa platnim karticama izdatim u Republici Srbiji račune plaćaju bez naknade, što im omogućava još jedan vid uštede u kućnim budžetima.

Najnovije na Beograduzivo.rs:

Izvor: Infostan.rs

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

Divac: Željko ima veliku ljubav prema Partizanu, Đoković je primer svima u svetu sporta

Read Next

Nezaboravne proslave: Rodžerove suze, Noletova trava (VIDEO) – Sportklub