• December 3, 2023

Kako da se obučete za uskršnji ručak a da vas porodica ne osuđuje – WANNABE MAGAZINE

Uskršnji praznici nam se bliže, što znači da su u našim kalendarima sigurno već zabeleženi oni datumi kada ćemo se sa porodicom okupiti na još jednom ručku. Na porodičnim okupljanjima ovog tipa, naročito kada smo u našim kasnijim dvadesetim godinama, uvek se osećamo kao “na tapetu”. Svi nas bez greške i bez imalo blama pitaju kako izgleda naš ljubavni život (iako to verovatno već znaju jer svakodnevno razgovaraju sa našom majkom), pitaju nas kako je na poslu, da li dobro zarađujemo i na kraju, kada uspemo da se herojski odbranimo od neprijatnih pitanja – dođu do toga da prokomentarišu naš autfit, jer im je samo još to preostalo. Kao da naše tetke i bake nikada nisu bile mlade i nosile odeću koja je u trendu, ponašaju se da je sramotno što se nismo pojavile obučene kao da smo došle direktno iz Jerusalima. Zato, ako i vi imate radoznalu porodicu koja voli da vas zapitkuje o svemu onome što ih se zapravo ne tiče, evo kako se možete obući tako da izgledate stajliš, ali i izbegnete mogućnost da vam autfit bude na meti kritika.

Ženstvena mašna u kosi i svetli tonovi

Vi ste male mamine i tatine princeze, iako ste odrasle žene koje imaju svoj život. Mašnom u kosi pokazaćete svoju nežnu i romantičnu stranu, i zaista – ko vam to može zameriti? Ona je savršen minimalistički detalj koji od manje-više svakog autfita može učiniti da izgledate sofisticirano i sređeno. Mi vam preporučujemo da mašnu u kosi uklopite uz stajling u svetlim, belim i bež tonovima. Na primer, bež košulju možete uvući u elegantne bele pantalone dubokog struka, i spremne ste!

Minimalizam u jednostavnim bojama

Naravno, možete se uvek okrenuti i “svetom trojstvu” u svetu odevanja, o kojem smo i pisali – a to su odevne kombinacije u beloj, bež i crnoj boji. Na primer, klasični crni pleteni džemper ili kardigan možete obući uz casual široke bele pantalone, a kompletan stajling zaokružite camel prolećnim kaputom. Mokasine ili cipele savršen su dodatak ovom autfitu, a ukoliko se spremate za ručak u bašti i želite da izbegnete neprijatne poglede rođaka, naočare za sunce su idealan aksesoar.

Nežna bela haljina sa čipkom

Ovo je stajling koji će najverovatnije najviše zadovoljiti radoznale rođake. U pitanju je haljina koja je istovremeno retro i savremena, i koja se izdvaja čipkanim detaljima. Najvažnije je da ova haljina bude duga i lepršava, jer može predstavljati nežnost i čistotu. U ovoj haljini ćete se i same osećati toliko poletno i ženstveno, da vas verovatno ni najgori komentari neće uznemiriti. Bićete princeza porodičnog ručka, garantovano.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Ako već morate nešto da jedete kasno uveče, ovo su namirnice koje vas neće držati budnim celu noć – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Da li praktikuješ ljubav prema sebi, onako kako to preporučuješ drugima? – WANNABE MAGAZINE