Kako da pravilno precrtate usne i dobijete prirodni utisak punoće bez preteranosti – WANNABE MAGAZINE

Senzualne, pune usne često doživljavamo kao simbol ženstvenosti, ali nekada naše prirodne usne ne izgledaju baš onako kako bismo voleli. Ukoliko ne želite da se upustite u estetske zahvate ili imate strah od injekcija hijalurona i želite da zadržite svoju prirodnost, ali ipak usne naglasite šminkom – ovo je savršen tekst za vas. U nastavku vam otkrivamo kako možete u nekoliko jednostavnih koraka, i samo šminkom, svoje usne učiniti punim, senzualnim i ženstvenim! Na ovim trikovima pozavidela bi vam i Kylie Jenner, a mi iz ličnog iskustva potvrđujemo njihov efekat.

Uradite piling usana

Za početak, želite da uklonite ispucalu kožu sa usana i pospešite mikrocirkulaciju pilingom – čime će vaše usne automatski delovati jedrije i dobiti prirodnu, intenzivniju boju i punoću. Piling usana možete obaviti lako i brzo, a uz to ga možete i kreirati samostalno, u sopstvenoj kuhinji uz pomoć meda i šećera. Utrljajte piling preko usana blagim potezima, ostavite da deluje nekoliko minuta, a zatim isperite. Istapkajte usne peškirom za lice, nemojte ih grubo brisati i zatim ste spremni za naredni korak.

Pratite spoljašnju liniju svog prirodnog oblika usana

Kada precrtavate usne, ključ je u tome da ne preterate. Da, želite da naglasite spoljašnju liniju svog oblika usana, ali nema potrebe da idete preko nje i crtate po okolnoj koži – što je uvek primetno. Opcrtavanje usana po spoljašnjoj, blago izbočenoj ivici sasvim je dovoljno za prirodni plump efekat, a ne zaboravite i na to da luk usana možete precrtati tako da deluje više i bliže vašem nosu, kao što to čini muzičarka Grimes. Ovo je još jedan trik koji čini da vaše usne izgledaju još punije. Takođe, podcrtajte donju usnu po samoj sredini, tako da se i ona dodatno istakne u volumenu.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Tauns i Tejtum (ponovo) obeležili sedmicu u NBA – Sportklub

Read Next

WEmpower: Katarina Ćevriz – WANNABE MAGAZINE