• December 3, 2023

Kako da koristite dejting aplikacije ako imate preko 30 godina – WANNABE MAGAZINE

Jedna od stvari koja stvara strah u pogledu dejtinga u tridesetim godinama jeste činjenica da je izbor partnera znatno manji nego u dvadesetim godinama. Da li će se korišćenje dejting aplikacija kada pređete treću deceniju promeniti zavisi od vas i od vaših ciljeva u vezama.

Može biti da vam i dalje odgovara casual dating, a možda želite što pre da nađete nekog sa kim biste mogli da imate ozbiljnu vezu. Koji god da je slučaj nemojte žuriti, jer žurba vas može dovesti u loše životne odluke i pristanak na manje od onog što zaslužujete.

Uvreženo je mišljenje da u dvadesetim pravimo greške, učimo lekcije, dok u tridesetim postajemo ozbiljniji – da su to godine kada stupamo u brak i zasnivamo porodicu. Ili još bolje, da postanemo ozbiljniji još ranije, u kasnim dvadesetim jer već tad počinju pitanja kad ćeš da se udaš i slične neprijatnosti.

Normalno je da u tridesetim budemo ozbiljniji nego u dvadesetim, samim tim što imamo više životnog iskustva, ali to ne mora da znači da ne treba da uživamo u dejtovima i da sve treba da bude okrenuto ka tome da nađemo “pravog”.

Dejtovanje u tridesetim godinama može čak biti i zabavnije, a i znatno zdravije nego u dvadesetim, baš zbog toga što ste toliko toga naučili. U tridesetim ste samostalni, niste na početku karijere, znate mnogo više šta želite i gde ste u životu. Nije vas lako izmanipulisati i odvući u toksičan odnos, jer znate da na vreme prepoznate crvene zastavice.

I da žudite za stabilnom vezom, ona neće doći ako sa pritiskom idete na dejt. Zapravo, tridesete su prave godine za uživanje, jer imate dovoljno iskustva da verujete sebi da nećete napraviti iste greške kao ranije.

Zato, korišćenje dejting aplikacija može biti zabavno kao i u dvadesetim, samo što ćete sada definitivno bolje birati sa kim ćete se viđati.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Votmor nakon igranja rukom i gola: Bilo je potpuno slučajno – Sportklub

Read Next

Nedeljni horoskop: 4. februar – 10. februar – WANNABE MAGAZINE