Kakav vam je Mars – takav vam je seks!

Da biste pravilno shvatili astrologiju, treba da znate da je vaš “glavni” Sunčev znak, samo jedna komponenta, koja je bitno povezana sa svim ostalim komponentama koje se međusobno prožimaju i utiču jedna na drugu. Podznak i pozicija svih ostalih planeta u vašoj natalnoj karti (raspored planeta u trenutku vašeg rođenja) mogu vam objasniti mnogo toga što je atipično za vaš znak, mnoge sklonosti, talente, težnje, kao i prepreke, pehove i strahove. Pozicija Marsa ne određuje vašu seksualnost u potpunosti (jer se mora uzeti u obzir uticaj pozicije ostalih planeta, naročito Meseca), ali umnogome utiče na to koliko ćete biti aktivni, otvoreni, maštoviti, konzervativni, monogamni, emotvino uključeni. Generalno, ako vam je Mars u nekom od vatrenih znakova, to vam “daje gas”.

Mars u Ovnu

Pošto je Mars vladar ovog znaka, on utiče na način na koji se Ovan može opisati – fokusiran, brz, nestrpljiv, strastven. To može da znači da ćete u deliću sekunde doneti odluku da se upustite u avanturu, bez ikakvih očekivanja i razmišljanja o posledicama, da u seksu najviše cenite spontanost, da rado preuzimate inicijativu i posežete za onim što želite, a ako to ne možete da dobijete, ne prepuštate se patnji, jer imate nultu toleranciju na investiranje energije i osećanja u nešto što ne uspeva. Kad ostanete bez jednog partnera (iz bilo kojih razloga) brzo pronađete utehu u sledećem (ili više njih).

Mars u Lavu

Mars u fiksnom znaku Lava donosi energičnost, optimizam, harizmu – vi imate ono što drugi prepoznaju kao snažnu seksualnu energiju, ili magnetnu privlačnost, pa osvajate bez napora i truda. Možda uživate u egzibicionističkim iskustvima, uzbuđuje vas mogućnost da budete “uhvaćeni na delu”, a svakako volite i kompletan doživljaj – od romantične večere i senzualne muzike, preko raskošne atmosfere svilenih čaršava i donjeg veša, do duge predigre i ponovljenih užitaka.

Mars u Stelcu

To je veseli Mars, slobodan i avanturistički, koji upija znanje na svakom koraku i uklanja sve prepreke. Vi verovatno nemate nikakav problem da svoje želje saopštite direktno i precizno, ili da tražite detaljna uputstva, pristupajući seksu kao radionici na kojoj treba da isprobate i unapredite postojeće i usvojite i usavršite nove tehnike.


Mars u zemljanim znacima donosi pragmatičnost i temeljno iskustvo koje vodi upoznavanju sebe.

Mars u Biku

Vi želite da se sve odvija lagano i tendenciozno i da se strast polako raspaljuje u luksuznom okruženju i opuštenom raspoloženju. Senzualni ste i volite dugu i nežnu predigru, uz sve prateće efekte – diskretno osvetljenje, prava muzika, mirišljave sveće, afordizijačka jela i pića… Vaša čula se bude lagano i dostižu buran vrhunac, ako vam svi uslovi odgovaraju.

Mars u Devici

Sakupićete sve informacije, da biste stekli uvid u ono što drugoj osobi prija, a zatim ćete dati sve od sebe da ispunite njene potrebe. Vi ste prilagodljivi, senzitivni, angažovani – ništa vas ne mrzi i najviše volite da pružate zadovoljstvo. I najbolje se osećate kada ste sigurni da ste u tome uspeli.

Mars u Jarcu

Cenite kada je sve pod kontrolom, vaš pristup seksu je odlučan, praktičan i vrlo cool. Možda niste najšarmantniji i najsenzualniji znak u horoskopu, ali ste veoma efikasni, naročito ako ste uvereni u svoju dominaciju. Možda volite i malo grublju igru i uključivanje rekvizita u dočaravanju dominacije.  

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

5 malih stvari koje treba da uradite pre početka praznične sezone

Read Next

Drugog dana vikenda suvo i toplije, temperatura i do 20 stepeni